Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#3181 Потребителят е офлайн   poli77 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2009 - 12:36 PM

И така наша Даша вече седмица е при нас,нямаме никакви проблеми с нея нощно време си спинка в холчето(за сега там,че е на балатум заради пишкане и акане)и няма бау и мяу, не плаче само чака да се отвори врата и е първа в краката.Много е игрива,папка си сладко бебешки пастети и пауч,и много обича кисело мляко :smile: тези дни ще правим първа ваксина и ще я видиме каква е геройка,но за сега я е страх да излезе навън само седи и гледа на външната врата двора :wc_055: .Свикна с нас като ,че при нас се е родила...абе въобще тя е на мама куклата сладка :wub: :wub: :wub:

п.с. само с ръфането на краката не се разбираме още,който има гъдел да му мисли :biggrin:
User's Signature

Качена снимка

#3182 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 09:46 AM

Показване на мнениетоsanita, в Jul 5 2009, 05:42 PM, написа:

Не мога да разбера вие само в тази тема ли четете, като коне с капаци?!

На няколко места във форума, пък дори и в нашата тема за пекинез, пише, да не се дават кокали по какъвто и да е повод, че вече е доказано и проверено до какво могат да доведат......................

Все пак аз на никого няма да определям как да си гледа кучето, но питате постоянно едни и същи неща, спамите форума ни.....и става абсолютно безсмислено. :ud_009: :ud_009: :ud_009:

Aма че грубо отношение...
1.Форума е за всички!
2.Нямам много свободно време за да изчета тази и всички теми,за да съм толкова добре информирана/като теб/
3.Редно е,даже задължително да се спазва добрия тон!

Лек ден!

#3183 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 10:02 AM

Ето го и Бари.Става все по-игрив и палав.Играе почти с всичко,но любими са му топките.Хапе и ръце и крака,но при едно строго"не" леко се отдръпва,та с две думи-умник си ни е :smile:
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимка

#3184 Потребителят е офлайн   nelkalee Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 09 July 2009 - 10:41 AM

Показване на мнениетоtutti, в Jul 9 2009, 11:02 AM, написа:

Ето го и Бари.Става все по-игрив и палав.Играе почти с всичко,но любими са му топките.Хапе и ръце и крака,но при едно строго"не" леко се отдръпва,та с две думи-умник си ни е :smile:

Олеее какво сладурчеееееее :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
На първата снимка страшно много ми прилича на моето кученце :dh_188:
Да ти е живичко и здравичко и мн да те радва (не се съмнявам, че ще е така) и да го нацелуваш от мен :)

#3185 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 01:25 PM

nelkalee-благодаря :smile: Не съм вярвала,че така мога да се привържа към куче.Много време ни беше нужно да се решим преди да го вземем на децата,а сега си мисля-защо по-рано не сме го направили?! :smile: Стараем се добре да го отглеждаме и ще питам ако е нужно,защото знам че ще ми дадете добри съвети :ae_085:
Поздрави от нас!

#3186 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 03:56 PM

tutti, разбира се, че форума е за всички. Също така форума е едно общество. Демонстрираш много загрижено отношение, но какво значи нямам време да прочета...доста несериозно, извинявай. Има няколко селектирани теми, които са достатъчни като за начало.
А това толкова информирана КАТО ТЕБ, ми звучи доста...остро. Няма лошо човек да иска да се образова, а когато съм била нова във форума съм била доста по внимателна към по-старите му членове, които са ми помогнали много, за да знам тооолкова много сега.
Какво значи добър тон, според теб - да съм те обидила някъде?!
Спирам до тук с тези глупости.
Моля мода, ако реши да изтрие. :tb_195:
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#3187 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 10:45 AM

Показване на мнениетоtutti, в Jul 9 2009, 08:46 AM, написа:

Aма че грубо отношение...
1.Форума е за всички!
2.Нямам много свободно време за да изчета тази и всички теми,за да съм толкова добре информирана/като теб/
3.Редно е,даже задължително да се спазва добрия тон!

Лек ден!

Тук не става дума за грубо отношение, говорим за елементарни правила! Не стига, че не четете правилата на форума, ами и на обидени се правите. Тук не се толерира продажбата на нечистопородни животни. В интерес на истината дори е редно да пишете не тук, а в темата за смесени породи, защото куче може да се причисли към дадена порода само ако има документи, които доказват принаджелността му към нея. А аз не вярвам вие да имате такива. Не стига, че се наема човек да ви обяснява елементарни неща за да не се лишите прекалено скоро от компанията на любимата ви животинка, ами и на кокошарник го обърнахте. А ако желаете да си разменяте координати по какъвто и да е повод го правете на ЛС. Не сме длъжни всички да ви четем спама!
User's Signature

Качена снимка

#3188 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 02:26 PM

Напоследък май на никой не му се пише в темата-защо ли?!То да не смее човек да се включи-веднага ще се намери накой да те "захапе"
А иначе Бари вече излиза по-малко навън и приема много лесно разходките и нагръдника.Ветеринарката ни препоръча капки против кърлежи с трайност един месец/сложихме ги/ и сега без никакви притеснения го разхождаме и в ттревата.Расте бързо ,хапва и дивее щурчото.Поздрави от нас!

#3189 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 04:58 PM

Ако бяхте чели правилата на форума никой нямаше да ви "хапе". И аз имам пекихин, но избягвам да пиша, че и да чета. Спама и въобще масата глупости, които са се изписали тук прогониха ценните потребители, които можеха да са наистина полезни.
User's Signature

Качена снимка

#3190 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 05:19 PM

Не мога да разбера какъв е проблема?!Какви толкова глупости съм написала аз или останалите в темата?!И с какво наруших правилата?И още-аз също не съм претендирала за порода и тем подобни глупости...Просто се включих в темата с надеждата,че има с кой да обменям опит и да споделям...Да,но за кратко,докато не се появиха ценните потребители...
:wb_052:

#3191 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 06:27 PM

Не съм посочвала конкретно твоето име като нарушител. Отнася се до всички! Пълни глупости се пишат тук. От храната, за която Санита се опита да ви обясни, до козметика и какво ли още не. А най - голямата глупост е да се публикуват координати на хора, които развъждат за да си приберат 100-те лв. Всеки сам прави избора си откъде да си вземе кученце и как да се грижи за него, просто тук не е пазар и подобни неща трябва се говорят на ЛС!
User's Signature

Качена снимка

#3192 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 07:20 PM

Понеже не се ограничавам да чета само "нашата" тема, а наглеждам и доста други и по-конкретно за породи, искам да ви кажа, че е жалко, че нашата се развива по този начин. Само глупости се пишат, търговия с кученца за 100-200 лв, че ако може и по-евтинко, ще е супер.
Не ме разбирайте погрешно, нито се смятам за "много веща в занаята", нито пък имам някакъв зор да давам съвети, които никой не ми иска. Единственото, което целях, е да ви насоча вниманието към някои основни моменти и да прочетете малко повече, ама като нямате време... Жалко, жалко и за вашите кученца, защото напоследък все нови бебета. Надявам се да съумеете да ги гледате правилно, и дано не попаднат някои ден в раздела Без дом, че там е препълнено от нуждаещи се, я от лечение, я от нов дом, а хората вече изнемогват и се отчайват от ситуацията, а тя е страшна....
lonesome, благодаря за подкрепата, само ти ме разбираш правилно. Ама то които както иска така го разбира.
tutti, спокойно, не се смятам за ценен потребител, дори не виждам какво повече да търся в тази тема.... Развивайте я както сметнете за добре.
А колкото до "хапането" - Ами нали сме кучкари, кой друг да ви хапе?!

PS Къде си мила, july?????
Със здраве
User's Signature

from Марли&me

#3193 Потребителят е офлайн   tutti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 12:14 AM

...извинявам се за спам-а...
Sanita,не съм визирала теб,а по принцип и няма за какво да ме успокояваш.На мен не ми пречиш,но отношението към останалите във форума не бива да е такова-пак по принцип.Аз също не съм се ограничила нито само с тази тема,нито само с този форум и затова реагирам,защото смятам ,че това е мястото да се пита,да се споделя и обсъжда това или онова -или греша?!
Попитах за пилешкото месо и кокалчетата и се започна... :zz_020: А всъщност в темата за храненето и в много други четох ,че може да се дават..."Кости - да, без тръбни"А и тази тема изчетох и много често вие самите сте обсъждали храненето,видовете храни,ваксини,къпане,разходки,даже и възглавничката на Мишел........Защо сега ви се струват не на място нашите въпроси?!
п.п.Не съм участвала в темата ,за да ме хапят-напротив!
Със здраве!

#3194 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 07:19 AM

tutti, защо реши, че те успокоявам....? И се радвам, че все пак си намерила време да прочетеш нашата, че и други теми.
Наистина за мен този, ако може така да се нарече, спор е приключил.
User's Signature

from Марли&me

#3195 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2009 - 09:36 PM

Питай, tutti, питай каквото те вълнува! Отговор винаги ще се намери. Аз ти написах нещо в предния си пост и ще го напиша пак: не визирам точно/само теб! Питате за нещо и после го отхвърляте като вариант и то без сериозни доводи. Все едно, твоята работа заприличва на "гузен негонен бяга".
User's Signature

Качена снимка

#3196 Потребителят е офлайн   rositka Икона

Публикувано: 23 July 2009 - 10:38 AM

привет на всички любители на пекинеза!аз съм нова тук,но имам нужда от вашия съвет!
през март ми подариха пекинез на 1,5г,женска -джеси.много е сладка и игрива,децата я обожават.на 06,08 ще става майка за втори път,но аз съм страшно притеснена.чух всякакви коментари за това как трудно раждат кучетата от тази порода.моля ви споделете с мен!!!

#3197 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 06:38 PM

Направете всички необходими изследвания на животното, които ветеринарят ще ви назначи и поддържайте постоянна връзка с него. А ако действително се окаже тежко раждане си помислете дали наистина си заслужава риска да загубите не само малките, но и майката.
User's Signature

Качена снимка

#3198 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 26 July 2009 - 08:42 PM

Любаша с пекинеза от Созопол взе отлично участие в Констанца Румания!!!!Поздрави...
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#3199 Потребителят е офлайн   Titti_7 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 06:21 PM

Здравейте,отдавна чета форума, но рядко пиша, но сега имам един въпроси се надявам да получа отговор. Имам мъжки пекинез на 8 месеца, поддържам му добра хигиена, но от няколко дни специфична му миризма се усили и мирише много силно. Та въпросът ми е това нормално ли е или е признак на някакво заболяване. Благодая предварително за отделеното внимание.

#3200 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2009 - 07:41 PM

Ако сте сигурен/на, че миризмата не е породена от въргаляне, завиране по разни не особено чисти места, които кучетата намират за особено разхладителни занимания през този сезон препоръчвам консултация с ветеринар. Все пак е по - добре да се разходите напразно до лекаря, отколкото да се забавите и да се окаже, че всъщност е трябвало да отидете.
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема