Пекинез
Публикувано: 18 November 2009 - 07:04 PM
Еми питах но отговорът който получих от продавачката беше:Съжелявам мила,толкова много кучета сме получавали ,че не помня кое от каде е

Публикувано: 26 November 2009 - 01:50 PM
Има ли тук сред нас Русенци,да си направиме и ние среща на нашите пекинези,където и да е във града и да се опознаем повече.Защото в моят квартал нещо не се виждат ,бих могла да кажа ,че рядко срещам пекинези,има те моите координати,ще се радвам да се запознаем и видиме не само виртуално ,но и на живо.
За сега само съм се срещала със Katt.

Кръвна група А1 (-)
Публикувано: 03 December 2009 - 06:32 PM
п.п. знам че има много отговори на въпросите ми във форума , но нямам време да чета толкова много страници
Публикувано: 07 December 2009 - 12:17 PM
п.п. знам че има много отговори на въпросите ми във форума , но нямам време да чета толкова много страници
Ами потърси в обявите в Русе,там има доста обяви за продаване на кучета,а и ние от където си взехме нашият пекинез също продават,и мисля,че даже имат и сега,но не съм сигурна за това.А,и защо като се регистрирате,не пишете от къде сте,нима трябва да пиша на всеки ли за това,или ви е много трудно,ако желаете ще ви дам телефон и линкове към такива сойтове за кучета.
Само да допълня - никога не си купувайте куче от магазин,ама никога.

Кръвна група А1 (-)
Публикувано: 07 December 2009 - 12:54 PM
Ами потърси в обявите в Русе,там има доста обяви за продаване на кучета,а и ние от където си взехме нашият пекинез също продават,и мисля,че даже имат и сега,но не съм сигурна за това.А,и защо като се регистрирате,не пишете от къде сте,нима трябва да пиша на всеки ли за това,или ви е много трудно,ако желаете ще ви дам телефон и линкове към такива сойтове за кучета.
Тогава защо ще давате телефон и линкове към такива сайтове ?!
Ако се чудите откъде е вашето кученце - можете да видите тук откъде идват кученцата в зоомагазините, които после се "размножават" по съседски и попадат в вас.
Порода куче се купува от развъдник, регистриран в FCI. За всичко останало - вашите пари не правят живота им по добър !
Публикувано: 07 December 2009 - 04:24 PM

Публикувано: 07 December 2009 - 07:03 PM
Тогава защо ще давате телефон и линкове към такива сайтове ?!
Ако се чудите откъде е вашето кученце - можете да видите тук откъде идват кученцата в зоомагазините, които после се "размножават" по съседски и попадат в вас.
Порода куче се купува от развъдник, регистриран в FCI. За всичко останало - вашите пари не правят живота им по добър !
Давам и линк,защото от където е взет нашият,не се знае дали има в момента,и за това реших да и дам от сайтове за кучета,които се продават кучета от хора,а не магазинни,даже преди няколко дни имаше такава обява за мъжки и женски пекинези от семейство от Габрово или Шумен не си спомням,гледат си у дома на къща,но ще проверя за това и ще пиша.Добре че си писала че си от София поне,но ще ти пиша на лични.

Кръвна група А1 (-)
Публикувано: 07 December 2009 - 07:19 PM
понеже виждам,че се интересувате от родословни ФЦИ пекинези,
мога да помогна с информация - за момента в България,2ма собственици
извеждат своите кучета на изложби.
За едната знам,че излиза да участва и в чужбина.
Кучетата са руски импорти,много добри качествени животни
със здрава световна кръв.Е,предлагам на вашето внимание :
INT CH ,MULTY CH Patric Dlja Severnoy Zhemchuzhini & новата надежда на развъдника,която е едва на няколко месечна възраст.
Жената се казва Любаша Никова,занимава се с породата от 10 години
в момента има общо 4ри кучета в разплодна възраст - всички са
шампиони на България,носители на много и различни стойностни
трофеи.Топ мъжкия е Интер шампион,Мулти Шампион,представян
няколко пъти в чужбина в различни страни,където е побеждавал безапелационно.
За повече инфо ето и телефонните й номера: 0889 73 88 20 ; 0893 36 36 15
Надявам се да зарадвам някого с кученце от тази информация!
Поздрави и успех!
Публикувано: 07 December 2009 - 10:45 PM
Именно по тази причина се получава едно объркване за четящите тук.
Успех в търсенето на кученце

Публикувано: 09 December 2009 - 10:58 PM

Здравейте,
свързахте ли се с Любаша Никова и ако да,какво стана?

Публикувано: 11 December 2009 - 11:59 AM

Здравейте,
сигурна ли сте че сте звъннали на Любаша Никова - Созопол - 0889 73 88 20?
Тя НЕ търси мъжки кучета,поради факта,че в момента в България има ТОП мъжко куче на Балканите в МОМЕНТА с руско родословие - Шампион на България,Македония,Румъния,Черна гора,Интер ШАМПИОН - MULTY INT CH PATRIC DLJA SEVERNOY ZHEMCHUZHINA

/ Снимките е от миналата година,сега е доста по възмъжало куче /

Както и още един мъжки в разплодна възраст сръбско родословие - Шампион на България - Tino!

Нейна собственост са още 2 женски пекинезки с руски родословия!
Лина е шампионка на България,Македония,Черна Гора!

Както и новата надежда на развъдника :
IRMI GROTES NEW O ' HARA
На която съм публикувал снимки,няколко поста на горе,заедно с Патрик!
Публикувано: 16 December 2009 - 10:00 PM
кученце - за изложби,или просто родословно куче за домашен
любимец?Това е много определящо,понеже шоу кучетата
могат да се развъждат,докато домашните любимци са изключени
от развъдната програма.
В България истински кученца родени в момента няма.
Говоря за пекинези / няма значение клас-а на кучето/
които имат истински легитимни родословия.
Публикувано: 19 December 2009 - 03:44 AM