Пекинез
Публикувано: 01 March 2006 - 04:05 AM
Цитат
Женската е от развъдника в Пловдив и се казва Сара Елиса Силвър Кей оф Буда,а мъжкото е от заплождане с шампиона Били -невероятен мъжкар
Забрави само да каже6,4е с моята Бети са брат и сестра по ба6тина линия!Видя ли я наи-сетне,тук,на 18 стр.?

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 01 March 2006 - 03:02 PM
Цитат
Цитат
Женската е от развъдника в Пловдив и се казва Сара Елиса Силвър Кей оф Буда,а мъжкото е от заплождане с шампиона Били -невероятен мъжкар
Забрави само да каже6,4е с моята Бети са брат и сестра по ба6тина линия!Видя ли я наи-сетне,тук,на 18 стр.?
Видях я естествено кипрата r) искам да публикуваш още снимки да се радваме на тази красива порода
Публикувано: 01 March 2006 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Видях я естествено кипрата r) искам да публикуваш още снимки да се радваме на тази красива порода
А открива6 ли огромната прилика с Били-цялата е на него!? l) w)
За сажаление,не мога-тези няколко снимки ми ги изпратиха мои приятели от БГ,за да ме зарадват;бяха оти6ли специално у нас, за да снимат!А аз имам много снимки,но са обикновени и нямам време да ги скенирам,за да ги постна.За сега 6те се радваме на ва6ите!!! 1super

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 02 March 2006 - 03:59 PM
Лелееее,кой е Лео? bl) Сара имаше братче и го взеха в Испания ,а баща й е Марти.
Вие бяхте в София на състезанието по-миналата година и се видяхме-помните ли? Аз бях със Жана ,мъжът ми ,детето ми и Сара. Тогава една ваша женска,която беше определено за победител не искаше да ходи и спечели друго ваше куче!
Сега ми кажете честно,какво мислите за новото попълнение-Маскуел Силвър Кей оф Буда? От доста време исках да се свържа с вас ,но все нещо изникваше или забравях да попитам Жана! Какво става с вас,разказвайте? r)
Вие бяхте в София на състезанието по-миналата година и се видяхме-помните ли? Аз бях със Жана ,мъжът ми ,детето ми и Сара. Тогава една ваша женска,която беше определено за победител не искаше да ходи и спечели друго ваше куче!
Сега ми кажете честно,какво мислите за новото попълнение-Маскуел Силвър Кей оф Буда? От доста време исках да се свържа с вас ,но все нещо изникваше или забравях да попитам Жана! Какво става с вас,разказвайте? r)
Публикувано: 04 March 2006 - 10:51 PM
Миленче,снимката е специално за теб r) Погледни колко се е променил откакто го видя за последно 1super
http://img427.images...ge=maki24af.jpg
http://img427.images...ge=maki24af.jpg
Публикувано: 06 March 2006 - 10:25 PM
Цитат
july радвам се че попълни нашата компания. Защо не изпратиш снимки и за галерията? А къде да видя Маскуел Силвър Кей оф Буда?
Максуел е на снимката на аватара и подписа ми,а за галерията,просто нямам идея защо не ме пуска да публикувам! Кажете ,вие ще участвате ли на изложбата в Пловдив да ви видя? 1super

Вход

Горе
Цитиране +