Пекинез
Публикувано: 30 May 2010 - 08:50 AM

Прасковена, 50" без захар ! ( Понеже фабрична не пием . )
Бе да питам ... може ли да го изкъпя вече , понеже смърди на порче .
Добре че ми миришат краката доста , и маскират неговата миризма .
Страх ме е да не изстине , знам ли ?
Против съм куче да се обдухва ссс сушоар ...
Публикувано: 30 May 2010 - 07:28 PM
Обаче моя като го изведа навън и след като се прибере мирише един час, ужасно направо. Купих му един кучешки парфюм и на 3-4 дена /щом замирише/ се пръскаме и, поне за сега, сме много доволни.
Преполагам, че можеш да го изкъпеш. След като го направиш те съветвам хубаво да избършеш козинката в кърпа и то така почти изсъха. Аз след това малко духам със сешоар и го сресвам.
Мисля, че няма да изтине, ако вътре е топличко...

Публикувано: 31 May 2010 - 01:57 PM

Иначе мисля да я изкъпя и аз сега това лято... докато е топличко и хубаво. Като смятам да прибегна към Jonsons бебешкия шампоан - щом не ти люти на очите, значи не е кой знае каква химия...
Ако някой има съвети за това как да оправим дъха, моля споделете

Публикувано: 31 May 2010 - 06:23 PM
Ше го запиша , имам записвачка , и ше го пусна на семпъл , понеже не вярвате.
Прави понякога едно особено глезено ръмжене , и аз му го модулирах , като вибрато на китара ,
Когато ръмжи равномерно му тъскам гръдният кош и излиза едно ААЪЪЪАААЪЪЪАААЪЪЪ.
Като го тръсна само два пъти обаче - се чува отчетливо и ясно -МАМО !
Атина , тва твойто пеки , има страхотно изразителни очи !
Направо красавица .
( казва се и на жени същото , но тука го казвам искренно ,( иначе мн. лъжа .) )
Иначе за дъха - плюй му в устата , и го тръкни ссс стара четка за зъби . Плюнката обеззаразява . Но и като му опадат млечните дзъби , смятам че дъха естествено ше изчезне,( като заплата в края на месеца ) .
Публикувано: 31 May 2010 - 10:00 PM

emilvr - те отдавна изпадаха, вече имам като за цяло герданче. Благодаря ти за милите думи за малката госпожица

От известно време се чудих и... Защо хъскито ми има лош дъх, след като я запознах с пекинезката (пекинезчо се води на майка ми)

Публикувано: 01 June 2010 - 07:48 PM
Купих си ултрадзвукова свирка .
Мразя кучкарите които викат хамалски по кучетата , и колкото по- викат , те по- бегат

Или аз съм тъп , и не дзнам какво е ултрадзвук , .. или това свири към 3 кХц .
Завивайки регулатора докрай- отиде до към 10-12 кХц .
Изфърлих и ограничителната контрираща гайка, навих буталото до мах , и дигна дзвука до към 15кХц , което аз не го чувам . Машшалла.
Знае ли някой , къде аджеба в в Форума има нещо на тази тема ?
Някаква ел. книга някъде по дресура с ултрадзвукова свирка ?
Изобщо някакви насоки ?
Който отговори пръв (само първият) , да цъкне линка долу и да се поздрави с това брилянтно , изпълнение

http://www.youtube.c...yI3Gx3KzOI&NR=1
Публикувано: 02 June 2010 - 10:50 AM
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади

Темата за Партито
Публикувано: 02 June 2010 - 06:56 PM
Поздравления за ръководството за грамотността , и техническите удобства по качване на снимки и аудио !
Ето как пекинезът само на 2 месеца ! казва ясно МАМО !

Прикачени файлове
-
DW_B0130.wav (122.63K)
Брой сваляния: 112 -
DW_B0131.wav (267.88K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 02 June 2010 - 10:00 PM
, че го четат деца ... и баби ...

нещо такова

http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 03 June 2010 - 08:02 PM

Иначе на моя пеки му купихме един гумен хот дог, чудихме се между това и топка, но в крайна сметка... И като му го хвърля към вратата, играчката се удря в нея, кучето тича и не може да се спре и забива глава във вратата. И това се повтаря поне по 20-30 пъти на вечер и нашият умник не се усещя, че си удря тиквата

Публикувано: 04 June 2010 - 06:39 PM
Днез --
открих нова психоатака с/у моя дзвер-пекинез

Понеже пак ме хапе и хапе , но мн. мрази четката за ресане и мн го е страх от нея
я държа наблизо , и като му я покажа -
и спира да хапе (за 5 мин )
(днез се римува с пекинез , не е грешка )
Публикувано: 05 June 2010 - 10:22 PM

Armerika как се казва кученцето ви и от къде е закупено.Може да имат някаква роднинска връзка с Чери(или си въобразявм),но мнооого си приличат.
Публикувано: 06 June 2010 - 12:05 AM
Katt Малката се казва Беба :) Купихме я от Разград от някаква жена на която са и били подарили кученцето но се оказало че детето и е алергично към кучета ужжж....

Тези 3 снимки са от 26 април а тази по горната е от днес бялото петно на челото и изчезна странно... Ето ви и един клип пак от 26 април. :)
http://www.facebook....v=1176632834298
Публикувано: 06 June 2010 - 12:19 AM
Възможно ли е и моето кученце да има такава козина и какво трябва да направя за да постигна този ефект?
Много искам да пусне такава козина... но някак се съмнявам че ще се сдобие с нея...
Наскоро видях един пекинез на 10 месеца беше и имаше огромна козина пък моята сладурана е на 7 и е с къса козинка прилепнала по нея... а на онова кутре козината му беше изправена не беше залепнала по тялото. :(
Много ще съм ви благодарна ако ми обясните как седят нещата с козината на пекинезите. :)