Публикувано: 27 July 2010 - 03:43 PM
Прочетох темите и макар, че съм виждала подобни гледки (като при последната) отново останах потресена.
Моето семейство имаме два чистокръвни каракачанки (освен пекито), като мъжкия е поне 100кг. и две години подред от тях сме имали малки. Даже всеки път точно по 9 раждаше (втория бяха с едно повече, но още на същия ден при раждането едно чисто беличко, като бяло мече щеше да стане сигурно, умря). Но винаги сме ги продавали на някаква не много голяма сума, защото смятам, че който даде пари за животново ще си го гледа (поне в повечето случаи). Всичките, смело мога да кажа, че ги взеха добри хора, то си им личи, като дойдат да ги гледат. Между другото заради бащата всеки, който идваше си взимаше с надеждата да стане като него. ;д
Едно мъжко, което си запазихме и закарахме на село е колкото него голямо и едро, така че сигурно има и още щастливци.
Те пък всичките като рисувани от художник бяха ;д
Даже още ми звънят хора, явно залъгани от стари обяви, които съм пускала поне.. преди година ;д
Иначе и моя пекинез няма родословие, но не ми пречи да му се радвам. Мисля, че си прилича на породата, единственото, което е, че е с обратна захапка.