Пекинез
Публикувано: 30 July 2010 - 02:14 PM
Сега при нас е махната оградата, която ни разделя със съседите и всичко е, като един голям двор (докато се направи новата). Кучето като го изведа с мен навънка, за малко да отклоня поглед от него и веднага е у съседите, и който е навънка го лае та се къса, и то на тяхна територия. Такъв срам ме хваща ;д Вчера примерно сме се гонили десет минути около къщата на тяхното куче - аз искам да го прибера, той - не и само се върти,та не мога да го стигна, а отстрани ми се смеят.
А преди това се хвалих колко слуша, дресирано... ама като запуши ушите и нищо не чува. ;д
Иначе играят много с тяхното куче, то поне и то малко (четири месеца по-малко от нашия, обаче двойно по-голямо на ръст и килограми) и по цял ден могат да тичат. Особено то като хване моя за опашката и ще измете двора с него, голяма картинка са ;д
И като се приберат ( което става с много усилия и от двете страни - моята и на съседката) и двете с изплезен език, лягат и не мърдат два часа.

Публикувано: 30 July 2010 - 05:48 PM
Публикувано: 31 July 2010 - 11:50 AM
Pozdraw за пекинезаджийте + кафе , и вермут с лед за ръководството

Блусче с вермут

Може ли пекинезът да плува ? Този екзестенциален въпрос ще го разрешим след час на басейна ...

Публикувано: 31 July 2010 - 04:06 PM
emilvr, в 31 July 2010 - 11:55 AM, написа:
Pozdraw за пекинезаджийте + кафе , и вермут с лед за ръководството

Блусче с вермут

Може ли пекинезът да плува ? Този екзестенциален въпрос ще го разрешим след час на басейна ...

Може,може

С излизането навън и аз бера ядове,изобщо не слуша.Викам го,а той се прави на ударен и в момента,който стигна до него щипва и айдееее,всички около нашата къща разбират,че сме навън.А като е с каишка се прави на страшен на големите кучета

Публикувано: 01 August 2010 - 11:04 PM
Публикувано: 01 August 2010 - 11:30 PM
Днес ми е пълен с бълхи , ужасс.
Това ми е старата пекинезка , прилича на твоят ...

Публикувано: 02 August 2010 - 12:52 PM
rali_stoyneva, моя пекинез е досущ, като твоя (поне по снимките много ми прилича), единствено може би му е малко по-черна муцуната на моя. Ще го снимам тия дни и ще кача.

Публикувано: 02 August 2010 - 02:54 PM
На моят му са се накъдрили ушите

, и ушите мн красиво му се накъдриха

Иии на дължина стигна 70 см , благодарение на фирма Тандем !

Начи той е рекламно лице на Тандем , аз на Леденика !
Тего тук, който не верва ... - 70 см !
Публикувано: 03 August 2010 - 07:41 PM

Те го моя убавец - обедна почивка от 12 - 17ч
Хера Сийзър , и аз Емил Милан сме спецовете по пекинези секакви

Хера ги дресира и възпитава чрез методът ограничително положителна подчинителна диохотомия и алфа преобръщане ,
аз ползвам методът на разлагащата глезня и пълно демобилизиращо угаждане в сичко

Резултатите и на двама ни са отвратителни .
Поздрав за теб
http://www.youtube.c...h?v=iikKzQwgBJc

Публикувано: 03 August 2010 - 08:03 PM

Публикувано: 04 August 2010 - 10:35 AM
emilvr, в 03 August 2010 - 07:46 PM, написа:
Хера Сийзър , и аз Емил Милан сме спецовете по пекинези секакви

Хера ги дресира и възпитава чрез методът ограничително положителна подчинителна диохотомия и алфа преобръщане ,
аз ползвам методът на разлагащата глезня и пълно демобилизиращо угаждане в сичко

Резултатите и на двама ни са отвратителни .
Хахаххахахаххахаха.
Евина, сладур е твоя. Тук май само мъжки се събират

Публикувано: 04 August 2010 - 12:22 PM

Емо,70 см...добре сте се ориентирали към Тандем

Хера,като се загледам наистина си приличат.Макси като беше бебе му беше тъмна муцунката,ама изсветля...Ще кача снимка,преди и след

Евина,добре дошла и от мен

Публикувано: 04 August 2010 - 01:21 PM
rali_stoyneva, в 04 August 2010 - 12:27 PM, написа:

Емо,70 см...добре сте се ориентирали към Тандем

Хера,като се загледам наистина си приличат.Макси като беше бебе му беше тъмна муцунката,ама изсветля...Ще кача снимка,преди и след

Евина,добре дошла и от мен