Пекинез
Публикувано: 01 November 2010 - 01:22 PM
Публикувано: 01 November 2010 - 02:05 PM
Здравейте отново от нас със Тери!!!
Благодаря ви за топлото пострещане
Ще започна с едно уточнение, преди да разкажа малко повече за Тери- той е момченце
Но доста често ни бъркат с момиченце и не какво да е,а бременно
Тери е много разглезено пекинезче, което обича да си похапва, да си мързелува...обича да е на "разходка", когато някой го носи или си лежи
Постоянно се налага, но все пак е зодия овен-разбираемо.... Вече е на 12 години и се борим със старостта и с наднорменото тегло
Благодаря ви за топлото пострещане

Ще започна с едно уточнение, преди да разкажа малко повече за Тери- той е момченце

Тери е много разглезено пекинезче, което обича да си похапва, да си мързелува...обича да е на "разходка", когато някой го носи или си лежи

Публикувано: 01 November 2010 - 04:33 PM
Zdr - те сички
не е мн по темата , ноо снимки от завчера с новият любимец 
той е с размери метър на метър , бега бързо п о асфалта , пръска мастило , апе , сменя цветовете
два т. реактивни двигателя и сички екстри
Зъл е като сиамски котарак ...
Хоп , добавка и с другият любимец ...

той е с размери метър на метър , бега бързо п о асфалта , пръска мастило , апе , сменя цветовете
два т. реактивни двигателя и сички екстри

Зъл е като сиамски котарак ...
Хоп , добавка и с другият любимец ...
Публикувано: 02 November 2010 - 02:41 PM
Верно е дундав Тери,ама пък е много сладък
И много ми хареса как е бил подстриган.На мен също ми предложиха да фризират Макси,ама аз не посмях
Хера,и аз в София не го разхождам без каишка,щото хич не слуша.Аз го викам,той си перка,и тъкмо стигна до него да го хвана и той избяга и както казваш ти-иди го хвани
Онзи ден направи опит да ми бяга,обаче не му е много познато на вилата и бързо,бързо се върна.
Вижте го как тъгува,защото пекинезката е разгонена и сега са разделени

Хера,и аз в София не го разхождам без каишка,щото хич не слуша.Аз го викам,той си перка,и тъкмо стигна до него да го хвана и той избяга и както казваш ти-иди го хвани

Вижте го как тъгува,защото пекинезката е разгонена и сега са разделени

Публикувано: 02 November 2010 - 04:29 PM
Публикувано: 02 November 2010 - 10:43 PM
Макси е мноого яко псе ! Страхотна снимка на Рали .
Сега съм миислил , мислил и измислил че ако имах 7-8 пекинеза щеше да ми е мн. по- добре .
Моят обаче да се оплача толкова ми доминира , и е недоволен и ръмжи за наай малкото ако не му угодя ,
че скоро ше избухна като 100 кила тротил и ще му се опълча. Ааааай - сиктир !
Сега съм миислил , мислил и измислил че ако имах 7-8 пекинеза щеше да ми е мн. по- добре .
Моят обаче да се оплача толкова ми доминира , и е недоволен и ръмжи за наай малкото ако не му угодя ,
че скоро ше избухна като 100 кила тротил и ще му се опълча. Ааааай - сиктир !
Публикувано: 03 November 2010 - 12:07 AM
Мерси,банда
Абе Емо какво ще правиш с толкова много гърла.Тогава па всичките ще ти се качат на главата
Ма що така Чипо не иска да излиза като е студено?
Мисля,че трябва да му настояваш повече.Моя ако може само навън ще стои,нито снега,нито дъжда го притеснява.

Абе Емо какво ще правиш с толкова много гърла.Тогава па всичките ще ти се качат на главата

Ма що така Чипо не иска да излиза като е студено?

Публикувано: 03 November 2010 - 10:10 AM
Наистина странно...пекинез да не иска да излиза на студ?! Тери обожава по-студеното време...имам и чихуахуа на 4м...то вече е друг случай...голям рев пада всеки път като ще излизаме
а ако знаете само Тери как се радва на снега...пада едно скачане...хапе го...хвурля го...голямо шоу е