Пекинез
Публикувано: 03 January 2011 - 04:11 PM
Радвай се , мн е хубаво псето , с връхният косъм става мн по- хубаво и с по- търговски вид , едно лъскаво .
Мн красиво ще стане и лицето му е хубаво ..
снимай го по - качествено , демек на дневна светлина , и с някакъв предмет до него , телефон напр. за да видим размерът му .
така ... нали .
Пак ти казвам мн по- готино ще стане .
Мн красиво ще стане и лицето му е хубаво ..
снимай го по - качествено , демек на дневна светлина , и с някакъв предмет до него , телефон напр. за да видим размерът му .
така ... нали .
Пак ти казвам мн по- готино ще стане .
Публикувано: 03 January 2011 - 04:12 PM
Към EMO....
Ааааххх Врачанска "гад" такава
...Стига с тез Софийски хиени и бълхи бре...
P.s...Шегувам се...
Rumen7410...За бълхите,много правилно Емо ти е препоръчал Софийските методи(всъщност има и още,ама нЕма сега да си издаваме всички козове отведнъж
)...и споко не се притеснявай толкова,варианта да му навредиш е наистина нищожен(просто прочети внимателно указанията)...
P.s.2...Иначе,като оставим шегата настрана...
Кучо е много красивo и с тез добри и чаровни очи направо...
Сега се загледах по добре...дали няма малко хитрост и дяволитост в погледа на пекито?!
Ааааххх Врачанска "гад" такава
P.s...Шегувам се...
Rumen7410...За бълхите,много правилно Емо ти е препоръчал Софийските методи(всъщност има и още,ама нЕма сега да си издаваме всички козове отведнъж
P.s.2...Иначе,като оставим шегата настрана...
Кучо е много красивo и с тез добри и чаровни очи направо...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 03 January 2011 - 06:50 PM
Моят хапе като Софийска хиена , направо ужаст.Безпричинно .
Издебва ме обикновенно на излизане от кенефа и хапе за палецът на крака.
Болката е вцепеняваща и проникваща до мозъкът на костите , виждам и цветни кръгове, като горните .
Не викам и не мърдам , понеже стисва още по- силно , мъча се да гледам в зеленият кръг ,
да си мисля за тучни житни поля , за ТКЗС или че съм птица и отлитам за Гърция ...
Пуска ако някой друг го примами с нещо вкусно за ядене ...
Издебва ме обикновенно на излизане от кенефа и хапе за палецът на крака.
Болката е вцепеняваща и проникваща до мозъкът на костите , виждам и цветни кръгове, като горните .
Не викам и не мърдам , понеже стисва още по- силно , мъча се да гледам в зеленият кръг ,
да си мисля за тучни житни поля , за ТКЗС или че съм птица и отлитам за Гърция ...
Пуска ако някой друг го примами с нещо вкусно за ядене ...
Публикувано: 04 January 2011 - 01:54 AM
Много хубав бебок, да ти е жива и здрава. Иначе за бълхите Фронтлайн и Адвентис наистина са най-качествениете, поне при мен ефектът го има и досега не съм виждала нито една бълха по моя пекинез... А за хапенето - нормално е, сега му израстват зъбките и нищо чудно дори да стиска с всичка сила през следващите месеци.

Публикувано: 04 January 2011 - 05:52 PM
Страхотно е псето ! Ще стане още мн. по- красиво , и снимките са чудесни , цветово и като фон ...машалла .
Начи можеш да снимаш ахаа ?
Начи можеш да снимаш ахаа ?
Публикувано: 05 January 2011 - 05:23 PM
Фронтлайн и Адвентис са ампулки, от които се слага количество според килограмите на кучето.Втрива се във врата му и забравяш за бубите поне 2-3 месеца.Като отидеш при ветеринаря ти, той ще ти обясни най-добре.Но наистина са много ефикасни, няма смисъл да й слагаш пудри,каишки и т.н.Забелязала съм, че пудрата има обратен ефект-още повече привлича бълхите и предизвиква сърбеж.
А за лаенето-то ще си дойде от само себе си.Отначало само ще има по едно джаф колкото да се обади
Обаче после все едно си сложил аларма-всеки шум ще се отразява
И искам да попитам няма ли да има отговор на предложението за женитба?
А за лаенето-то ще си дойде от само себе си.Отначало само ще има по едно джаф колкото да се обади
И искам да попитам няма ли да има отговор на предложението за женитба?
Публикувано: 05 January 2011 - 09:00 PM
Много е готин този пич.Харесва ми много повече от онази космата маймуна с родословие от 190 страница.Повече ми допада лъвското в пекинеза, а не маймунското.Как се казва този сладур и на колко години е?
Имахте ли проблеми с възпитанието, защото четох ,че са доста своенравни?
Публикувано: 06 January 2011 - 02:28 PM
Много ти благодаря
Казва се Макс и е на 2 г.Той е малко по-различен от другите-много е малък-2 кг е.
С възпитанието не сме имали проблеми, малко е непослушен де, ама аз мисля, че е нормално.Много е палав, но и много обича да се гушка.Все гледа някой да го държи
А ето така изглеждаше като бебе:
Казва се Макс и е на 2 г.Той е малко по-различен от другите-много е малък-2 кг е.
С възпитанието не сме имали проблеми, малко е непослушен де, ама аз мисля, че е нормално.Много е палав, но и много обича да се гушка.Все гледа някой да го държи
А ето така изглеждаше като бебе:

Вход

Горе
Цитиране +