Пекинез
Публикувано: 04 January 2011 - 05:52 PM
Страхотно е псето ! Ще стане още мн. по- красиво , и снимките са чудесни , цветово и като фон ...машалла .
Начи можеш да снимаш ахаа ?
Начи можеш да снимаш ахаа ?

Публикувано: 05 January 2011 - 05:23 PM
Фронтлайн и Адвентис са ампулки, от които се слага количество според килограмите на кучето.Втрива се във врата му и забравяш за бубите поне 2-3 месеца.Като отидеш при ветеринаря ти, той ще ти обясни най-добре.Но наистина са много ефикасни, няма смисъл да й слагаш пудри,каишки и т.н.Забелязала съм, че пудрата има обратен ефект-още повече привлича бълхите и предизвиква сърбеж.
А за лаенето-то ще си дойде от само себе си.Отначало само ще има по едно джаф колкото да се обади
Обаче после все едно си сложил аларма-всеки шум ще се отразява
И искам да попитам няма ли да има отговор на предложението за женитба?
А за лаенето-то ще си дойде от само себе си.Отначало само ще има по едно джаф колкото да се обади

И искам да попитам няма ли да има отговор на предложението за женитба?

Публикувано: 05 January 2011 - 09:00 PM
Много е готин този пич.Харесва ми много повече от онази космата маймуна с родословие от 190 страница.Повече ми допада лъвското в пекинеза, а не маймунското.Как се казва този сладур и на колко години е?
Имахте ли проблеми с възпитанието, защото четох ,че са доста своенравни?

Публикувано: 06 January 2011 - 02:28 PM
Много ти благодаря
Казва се Макс и е на 2 г.Той е малко по-различен от другите-много е малък-2 кг е.
С възпитанието не сме имали проблеми, малко е непослушен де, ама аз мисля, че е нормално.Много е палав, но и много обича да се гушка.Все гледа някой да го държи
А ето така изглеждаше като бебе:

Казва се Макс и е на 2 г.Той е малко по-различен от другите-много е малък-2 кг е.
С възпитанието не сме имали проблеми, малко е непослушен де, ама аз мисля, че е нормално.Много е палав, но и много обича да се гушка.Все гледа някой да го държи

А ето така изглеждаше като бебе:
Публикувано: 07 January 2011 - 10:23 PM
Радвам се, че сте се оправили
Аз исках да остане тъмен, защото преди него имахме 2 пекинеза, единият от които беше черен и много си ги харесвах.Макси е пълна противоложност на кучетата ми преди него
Може би точно заради това съм толкова силно привързана към него.Пожелавам ти да разбереш какво е, особено с такова готино кутре.

Аз исках да остане тъмен, защото преди него имахме 2 пекинеза, единият от които беше черен и много си ги харесвах.Макси е пълна противоложност на кучетата ми преди него

Публикувано: 08 January 2011 - 07:41 PM
Публикувано: 09 January 2011 - 12:10 PM
Wie май не разбирате какво дзначи музика по слушалки TOMPSON WHP562 ??
Естеств. че не са пуснати слушалките !!
при пускането като го удари баса у ушите ::
паднаха слушалките , ( ако си с шапка - ти пада шапката ...
)
те тука пуснах музиката ... и снимах .....
http://www.youtube.c...h?v=CpZvJ8f09Hc
М/у другото същата физиономия напрайх и аз като ги чух у магазина -
потрест и ужасттт !!
Естеств. че не са пуснати слушалките !!
при пускането като го удари баса у ушите ::

те тука пуснах музиката ... и снимах .....

http://www.youtube.c...h?v=CpZvJ8f09Hc
М/у другото същата физиономия напрайх и аз като ги чух у магазина -
потрест и ужасттт !!