Пекинез
Публикувано: 04 April 2011 - 11:31 AM
Mi60o, в 04 April 2011 - 09:03 AM, написа:
Werno Алехандро си е хубав

Бе то и аз не съм лош .
11 кг е , на годинка .
Вода не пие , само мляко от щастлива кокошка , и месо , яйца , порастна мн. ...
дълъг е над метър

Поздрав на мойте приятелки и приятели тук , пекинезаджий

Специални за Хера Сийзър , Рали Милър , Преподобни , иии сички сички

http://www.youtube.c...h?v=niqrrmev4mA
Публикувано: 05 April 2011 - 10:51 AM

Всеко куче си е с индивид. характер , спец мойто се обучава на опр. команда за 15 мин .
след това обаче аз губя интерес , тъй като става твърде лесно , а и не ми трябват команди
Ако си избираш порода също е сложен въпрос , принципно по- дребните - по- дребни ядове и по- малко косми .
За пикането до няколко месеца то не се контролира , няма изградени опр. мускули , Оправление от мозАка ,
и секи го обучава , обучава докато порасне , тогава то само се научава , а собственикът си мисли ,
че е благодарение на неговият труд.
Щастие дебне от всекъде

Принципно интелигентният си зима пекинез , а простакът - х..ки , или др. хиеноподобни породи.

http://vbox7.com/pla...y:bb547637&ef=1

http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 12 April 2011 - 02:38 PM
Qka i s mn. muzika pesen SAMO za pekinezite мамка му
Яка и с мн музика песен само за пекинезите ( другите на сапун !)
В текста става дума за един пекинез който бил вечно гладен , но отишъл у София , и там си ...

Публикувано: 16 April 2011 - 01:23 PM

Публикувано: 27 April 2011 - 11:27 AM
От Алехандро , жена ми ( люта фенка на турските сериали ) го прекръства на БУХЛЮ,.. БИХЛЮ по точно .
Явно му дава тайно мезенце и го вика с това име , констатирах че като му викна Бихлю- върти опашка дори .
Ааай- сиктир , не ми стига скапване от турското робство , ми и кучето ше ми прекръстват Бихлю .

Публикувано: 28 April 2011 - 05:17 PM
Тоя Бихлю от" Листопад " е някакъв балък , който заходи с леля си , но го натопиха ,и чичо му го фана

( компресиран сценарий за целият сериал )
Излагация да се кръщава на него точно .
Интересното е че жените налитат на Бихлю като хъски на мърша , а такива като нас оставаме пренебрегнати .
Сега са открили в геномът на жената , че произхожда не от маймуната - а от кокошката .
Става дума за група гени - EKOKOF-67
Публикувано: 02 May 2011 - 06:28 PM
emilvr, в 05 April 2011 - 08:51 AM, написа:
Принципно интелигентният си зима пекинез , а простакът - х..ки , или др. хиеноподобни породи.

Доста грозно изказване за човек който се води че е кучкар и любител на кучетата..Много голям процент от хората мразят пекинезите защото са малки и злобни и се мислят за голяма работа ама никой не ги нарежда така.Всеки си има право на мнение и избор на неговата си порода.Пекинеза също не е порода за всеки..ии не е нужно само да си интелигентен за да имаш пекинез..иска се хъс и желание да направиш едно куче като пекинеза послушно и кротко създание.Само който е виждал как пекинез напада немска овчарка или гонче десетки пъти по-голямо от него знае за какво говоря.Невъзпитания пекинез е бомба със закъснител застрашаваща собствения си живот.Така че който е решил да си взима такова куче нека не подхожда лекомислено обртъщайки внимание само на малкия му размер!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 02 May 2011 - 08:44 PM

Огледай всяка дума от цитатът , и забележи граматичните грешки , словоредът , и смисълът - всичко ( сичко

Публикувано: 02 May 2011 - 11:35 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 May 2011 - 11:12 AM
като няма да плюя повече по хъскитата и другите породи .
Но мразя ги хъскитата , мразя ги !! ( за последно да разредим батерийте

Публикувано: 10 May 2011 - 02:15 PM

Днес отново се замислих....как една порода ката стане известна и за около 10 години се е променила толкова много.
Свалих една снимка на един пекинез от Нова Зеландия и реших да я споделя с Вас понеже много ми хареса !
Публикувано: 11 May 2011 - 11:05 AM

:( За огромно съжаление е болен сега, но днес е един прекрасен ден, той най-сетне има желание сам да се храни, върти опашка и дори му чух гласа за първи път от седмица

Сега и ще го покажа

Публикувано: 11 May 2011 - 11:59 AM
Колкото по - нечистокръвен - по - здрав и с по -малко ген. заболявания ...

Но некаква отвр. котка го е налазила , ужаст , виж да не му надере очите .