Пекинез
Публикувано: 22 July 2011 - 09:01 AM

Tuka sme , ma odim po selo ...., по село одим
Срещнахме и ято кози , които за първи път видяха пекинез , събраха се и си коментират .
http://img801.images...p1707111916.jpg
По ме/у
( 1-ви кое е първичното...?
2-ри - може ли кокошка да лети ? )
МОЖЕ .
Алехандро подгони една кокошка по улицата .... и тя полетя ! Ю кен дует !
Набра 40-50 км/ч тичайки хоризонтално , и после се дигнА на 5-6 м , подравни и стабилизира ...( лек страничен вятър ...)
, мина на косъм над 1 ограда
http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 12 August 2011 - 08:15 PM
Alehandro научи първата си команда " върти опашка "
Върти я леко . При команда " върти по- силно " почва по-силно .
Определено мойто куче си е по- умно от сумата от сички кучета от другите породи .
И половината от собствениците им.
Математически това се изразява с формулата --
IQ 1 Вр Пек= ВдР П + 1/2 ПП
http://www.youtube.c...h?v=rsCAy9ErdKY
Публикувано: 21 August 2011 - 06:16 PM
Темата май не е много активна в момента, но съм решена все пак да ви представя и моя сладък малък куч!
Досега само четях, но сега искам да ви запозная с Моли-пекенезка (уж) на цели 7 години!
Имаме малко здравословни проблеми напоследък, затова ще съм благодарна за всякакви съвети и мнения и все пак се надявам да обсъждаме повече хубави неща!
ПП: Имате страхотни кученца, много се забавлявах, когато попаднах на темата ви!
Опитвам се да сложа снимки на "Молеца", но не съм сигурна, че ще стане...
Публикувано: 21 August 2011 - 08:15 PM
Хубава ти е снимката с розите .
Казвам Куче , с главно куч , защото другите породи за мен са п...а
Добре че прописа понеже другите пекинезаджий явно са по морета ...
Изпечи му пилешки дробчета , и по малко прясно и ли кисело мляко му давай , по някой жълтък ... да видиш как яде
Публикувано: 21 August 2011 - 09:12 PM
emilvr, в 21 August 2011 - 08:15 PM, написа:
Хубава ти е снимката с розите .
Казвам Куче , с главно куч , защото другите породи за мен са п...а
Добре че прописа понеже другите пекинезаджий явно са по морета ...
Изпечи му пилешки дробчета , и по малко прясно и ли кисело мляко му давай , по някой жълтък ... да видиш как яде
Хахахаха, разсмя ме от сърце, благодаря ти!!! (Тъкмо бях се просълзила от някои "Истории с щастлив край" от форума...Само като си помисля как живее моето мъниче и как оцеляват други душички, едно такова ми става...
За интелигентен поглед ще има да взима "мойта"
Снимката с розите-позьорка си е от малка, а и това е подмазваческата физиономия...Пък и милата не е свиканал в двор,че и без каишка
За храната, ние сме в зрялата си възраст вече и имаме изградени навици
Е, много се радвам, че писа! Освен, че май тук няма други пеке-слугуващи за момента, постовете ти много ме развеселиха!
Публикувано: 22 August 2011 - 06:01 PM
Бе черна излиза тази снимка , като кликнеш на нея излиза нормална .
Знае ли някой защо ?
Тука Алехандро се е замислил коя фигура да препикае .
Публикувано: 28 August 2011 - 01:31 PM
P.S Емил, благодаря за това, че всичките Ви постове ме разсмиват
Публикувано: 29 August 2011 - 06:05 PM
Като малък имах собствено магаре- Мариус , беше отвратително животно , и от него
съм се научил никога да не минаваш ЗАД кон , магаре
Коня и магарето задълж. щ"те ритнат , а блондинката ше включи 1 ва без да иска и щ"те размаже кат баничка с палмово масло .
Народът обедня и вече единици имат възможност и пари да гледат кон
Поздрав за който гледа лъв , или малко лъвче/ пекинез
яка ритъм китара , и те- солото отделно ...мн е хубаво .
Русстки вариянт
Днесс накапах Алехандро с Фронтлайн , и сега чакаме хиляди бълхи да умрат , килима ше се напълни с трупове.
Ужасст .
Публикувано: 01 September 2011 - 04:57 PM
Скоро се върнахме от море много доволни. Не посмяхме пекинеза да го вземем на плажа, защото бяха страшни жеги, а той горкия с тази козинка не знам как щеше издържи...

Публикувано: 01 September 2011 - 07:01 PM
Аз разхождах пекинезът , а той - жена си .
( Лао Зъ .)
Публикувано: 06 September 2011 - 09:53 AM
Pikinizaurus Rex
Публикувано: 06 September 2011 - 08:48 PM
Жалко че не можах да ги снимам качествено .
Публикувано: 08 September 2011 - 12:22 PM
Моли онази вечер се напишка на леглото ми -явно нещо е сънувала милата,защото беше доста неспокойна и сега целият матрак е напишкан. Иначе нямаме проблем с ходенето по нужда навън!
Мирише, та се не трае! Опитах да го изпера доколкото мога, полях матрака обилно с вода и оцет, но стана по-лошо...В зоомагазините около нас не зареждат неутрализиращи миризмата препарати, защото били скъпи и никой не ги купувал...
Дайте ми съвет какво да правя или от къде мога все пак да намеря такъв препарат! Благодаря!!!
Поздрави от нас!
ПП : От София сме.
Публикувано: 08 September 2011 - 11:47 PM
Разгледай в този сайт, на някои пише: “В продукта е включен специален швейцарски препарат, който разкъсва (неутрализира) молекулата на лошата миризма.“ Но не знам дали ще бъде полезен...

Публикувано: 09 September 2011 - 09:55 PM
Аз бях проверила на няколко места (онлайн магазини) и цената беше около 8-9 лв за 500мл. препарат...Затова не ми се стори от най-скъпите продукти и се учудих, че не го предлагат в магазините, заради цената...Друг е въпросът, че повечето продавачки не бяха и чували за него...
Публикувано: 10 September 2011 - 12:13 AM
А моя в последно време много обича да пее, щом седнем на масата (вече се е научил, че там има храна) и отива първо при един и почва да пее и проси да му се даде нещо. Ако при него не проработи отива на втори, след това при трети и то като ти се надуе главата от фалшиво „ пеене„ само и само да си пощади слуха човек ка да не му даде нещо

Вход

Горе
Цитиране +