Скоро се върнахме от море много доволни. Не посмяхме пекинеза да го вземем на плажа, защото бяха страшни жеги, а той горкия с тази козинка не знам как щеше издържи...
Пекинез
Публикувано: 01 September 2011 - 04:57 PM
Скоро се върнахме от море много доволни. Не посмяхме пекинеза да го вземем на плажа, защото бяха страшни жеги, а той горкия с тази козинка не знам как щеше издържи...

Публикувано: 01 September 2011 - 07:01 PM
Аз разхождах пекинезът , а той - жена си .
( Лао Зъ .)
Публикувано: 06 September 2011 - 09:53 AM
Pikinizaurus Rex
Публикувано: 06 September 2011 - 08:48 PM
Жалко че не можах да ги снимам качествено .
Публикувано: 08 September 2011 - 12:22 PM
Моли онази вечер се напишка на леглото ми -явно нещо е сънувала милата,защото беше доста неспокойна и сега целият матрак е напишкан. Иначе нямаме проблем с ходенето по нужда навън!
Мирише, та се не трае! Опитах да го изпера доколкото мога, полях матрака обилно с вода и оцет, но стана по-лошо...В зоомагазините около нас не зареждат неутрализиращи миризмата препарати, защото били скъпи и никой не ги купувал...
Дайте ми съвет какво да правя или от къде мога все пак да намеря такъв препарат! Благодаря!!!
Поздрави от нас!
ПП : От София сме.
Публикувано: 08 September 2011 - 11:47 PM
Разгледай в този сайт, на някои пише: “В продукта е включен специален швейцарски препарат, който разкъсва (неутрализира) молекулата на лошата миризма.“ Но не знам дали ще бъде полезен...

Публикувано: 09 September 2011 - 09:55 PM
Аз бях проверила на няколко места (онлайн магазини) и цената беше около 8-9 лв за 500мл. препарат...Затова не ми се стори от най-скъпите продукти и се учудих, че не го предлагат в магазините, заради цената...Друг е въпросът, че повечето продавачки не бяха и чували за него...
Публикувано: 10 September 2011 - 12:13 AM
А моя в последно време много обича да пее, щом седнем на масата (вече се е научил, че там има храна) и отива първо при един и почва да пее и проси да му се даде нещо. Ако при него не проработи отива на втори, след това при трети и то като ти се надуе главата от фалшиво „ пеене„ само и само да си пощади слуха човек ка да не му даде нещо

Публикувано: 10 September 2011 - 10:31 AM
Ооо и ние правим всякакви маймунджълъци (особено около масата), а от както стананахме по-големи забелязвам, че сме поумняли
Поздрави!
Ето как гледаме "умно" :
Публикувано: 10 September 2011 - 11:04 AM
За следващото лято вече се изкушавам
Публикувано: 10 September 2011 - 08:59 PM
Радвам се, че е подействал препарата, така ако на някой друг му се случи ще знае вече какво да прави

Публикувано: 10 September 2011 - 11:04 PM
Търси и настилки с голяма топлоемкост и ляга там .
Примерно на теракот дори при половин градус разлика става бръз пренос на топлина , и се охлажда хитрецът .
За космите му купих нов гребен , мн е хубав , ще го снимам .
Даже го ъбгрейдвам , с приставка от друг ситен гребен , и е върхО
Публикувано: 18 September 2011 - 08:25 PM
Напомня на усмивката с която св. Иоан е писал Откровение
същото но формат 4х3
Публикувано: 24 September 2011 - 02:41 PM
Как я карате, как са малките рошковци?
Емо, Емо пак си си правил експерименти с Алехандро...тцтцтц
Ние сега се учим да се разхождаме без каишка, като големите кучета
Ето една лятна снимка от нас:
Публикувано: 26 September 2011 - 08:49 PM
Ето моят стар запис как казва МАМО
Тука едни казват лейзи
http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 02 October 2011 - 10:56 PM
А ето я и малката въшка !
Публикувано: 03 October 2011 - 07:56 PM
И Алехандро като малък беше абс същият , твойта мн ще покафенее .
Мн е красива , давай и желтък, дробчета , мляко- иначе ше се хербаризира .
Купи и пръчки и кокалчета за дъвкане , и някои истински свински кокал и дай , и няма да мисли за глупости .
Иначе не я жали , през семестъра , и сесията , и на теб ше ти е самотно и ше ревеш , но жали ли те някой ?
" Е у десно, виж как ми светят очите"
Рали , верно мн ти светят очите ...бе .
Кат на Софийски катаджия , когато е фанал на Ботевградско шосе Врачанска кола .

Вход

Горе
Цитиране +