Пекинез
Публикувано: 12 December 2011 - 08:43 PM
В началото като беше бебе го хранихме с Роял Канин,но тях нещо не ги обичаше и после минахме на едни гранулки,които купуваме от клиниката в която го водим.Вет-а ми ги препоръча и все още го храня с тях въпреки,че са за бебета,ако искаш мога да попитам как се казват.От време на време се правим на важни и не искаме да си ядем гранулите,тогава му варя ориз и пилешко - накъде четох,че ориза бил полезен за тях,а друг път му правя от тези готовите супи-тях най-ги обича
Публикувано: 12 December 2011 - 08:49 PM
Ами за храната ако може попитай. Тази вечер и давах едни гранулки напоени с топла вода но нещо не ги хареса. След това и давах кисело мляко и малко от средичката на една филия хляб. Сега скимти и не иска да спи преди малко повърна но иначе не е гладна. Сигурно и е мъчно за майката. Ще видим как ще заспи
Публикувано: 14 December 2011 - 05:38 PM
Днеска направихме 1-вата ваксина на Цеци. Купихме и храна Педигри защото тези гранулки с които я хранихме преди са досна твърди. Оказа се че на Педигри са и много вкусни.
Имаме 1 проблем. Всяка сутрин почти в 4:30 се събужда и търси ядене. Започва да ме ближе и да си излиза от легълцето. Ходи из цялата къща и оставя по нещо тук- там. Не мога да я отуча от този навик.
Ще се раздвам ако ми помогнете :)
Имаме 1 проблем. Всяка сутрин почти в 4:30 се събужда и търси ядене. Започва да ме ближе и да си излиза от легълцето. Ходи из цялата къща и оставя по нещо тук- там. Не мога да я отуча от този навик.
Ще се раздвам ако ми помогнете :)
Публикувано: 14 December 2011 - 07:04 PM
Нашият като го взехме постоянно беше гладен/и все още е така де/ но постепенно свикна,че се яде в определени часове.Като беше по-малък му давахме по 4 пъти на ден - рано сутрин,на обяд,към 15-16ч. следобед и към 20ч. по малко гранулки.Сега си хапва сутрин и вечер само.Някъде четох,че не е хубаво постоянно да има достъп до храната,а да си знае някакъв режим.С малко търпение мисля,че и вашата бонбонка ще свикне. Нека и по-опитните да споделят,но мисля е нормално да става вечер и ние обикаляхме като луди,а сега като легне и на другата сутрин не му се става за разходка
Публикувано: 14 December 2011 - 08:34 PM
Моят сладур само ме ядосва.По цял ден спи,стане направи някоя беля,аз го подгоня с вестника
Стратегически изчаква да ми мине и пак легне да поспи и после всичко се повтаря.Днес с мъжа ми си говорехме,че откакто е при нас сме остарели с по 5 години поне
И аз чакам още снимки на малката госпожица
И аз чакам още снимки на малката госпожица
Публикувано: 15 December 2011 - 02:49 PM
Убавецът от 1 ден не ще да яде .... иии като му врътнах едни яйца ссс салам , ии една капачка руйно вино
Пийна винцето( каберне совиньон) , омаа яйцата , падна по гръб и заспа.
Публикувано: 15 December 2011 - 04:36 PM
Странна работа,и нашият хубавец не иска да яде от няколко дни
Яде ама със зор,не с такъв апетит както преди.Само на солетите за кучета не отказва,на тях мноооого им се радва.Само като ги види и
Само да добавя,че Алехандро/надявам се не бъркам името/ е прекрасен
Само да добавя,че Алехандро/надявам се не бъркам името/ е прекрасен

Вход

Горе
Цитиране +