Пекинез
Публикувано: 05 September 2012 - 07:50 PM
Публикувано: 06 September 2012 - 01:34 AM
Публикувано: 06 September 2012 - 10:06 AM
След разходка мрази ( всичко мрази) да го мием в банята , и когато го изпусна в коридорът , обикновенно 3-ма човека го изтласкват към банята .
Често той побеждава , и тримата се затварят по стаите , а той стои в коридорът .
Викат ме мен , и само аз успявам да го вдигна в мивката , ( имай в предвид , че двама около НоваГодина убиваме за 2 мин . прасе 250 кг , и до вечерта му изяждаме задният бут ) и го респектирам докато го измият
Веднъж с едно движение отхапа маркуча на слушалката .
Когато му дадем кокал - заема кръгова отбрана под масата, омазнява / скапва килима , и 6 човека не можем да го изкараме от там .
Публикувано: 08 September 2012 - 08:42 AM
Vicktoriya иска се много време,занимание и внимателен подход.Забравете за подход с биене и викане.Просто трябва всичко да става спокойно и ако се поддава на даването на лакомства заредете се с такива и почвайте.В началото ще ви лае докато свикне.Говорете му спокойно,най-добре като стоите на земята.Не бързайте да се мъчете да го галите.Нека свикне с присъствието ви.След като този проблем отмине трябва да почнете да му показвате кой е шефа в къщи.Като начало е желателно да не му позволявате да се качва по леглата.Да го храните само след като е седнал спокойно и чака.Никакво хранене от масата..Хубаво е ако има как да се храните първо вие после то.При излизане на разходка да не му позволявате да излиза преди вас през вратите..Малки но съществени неща.Има доста написано във форума за обучение прочетете и там..С достатъчно упоритост всичко се получава..Успех и стискам палци.Послушното куче е щастливо куче :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 08 September 2012 - 03:28 PM
Публикувано: 08 September 2012 - 04:14 PM
Съвети за кучета, малтретирани в миналото си от хора
А тия идиоти, докарали кучето си до такова състояние...
Ей, много тъпанар, много нещо - аман!
Поздрави и успех!
Публикувано: 09 September 2012 - 12:12 PM
Публикувано: 09 September 2012 - 02:37 PM
Сложи си някаква дебела ръкавица , и без емоций , иди и го погали .
Те гледат да ухапят ръката на голо , ще нахапе ръкавицата , и ще спре , като види , че няма ефект , и не те е страх .
Ще се измори , просто той е дребно куче и няма ресурс за продължит агресия ., и ще се измори/ остави да го пипаш .
Мисля че ще ускори сближаването , и ще види , че не искаш да го биеш .
Публикувано: 15 September 2012 - 09:29 PM
Трябва да му доминираш . Това е почти невъзможно за пекинез .
Е тука съм го издебнал изотзаде , и му доминирам
Тука изглежда спокоен... (като 6 цилиндров дизел на празен ход , както бутилка с пропан-бутан при 30 атмосфери ) , обаче ако олабя желязната си хватка - ше се извърти и ше ме ухапе .
Публикувано: 27 September 2012 - 03:34 PM
Моят пекинез , от известно време идва към мене , и се отърква в краката ми като котка .
Изглежда ми мн. гейско .
Дали не е обърнал резбата с тези кремвиши на Тандем ?
Четох , че имали мн хормони на растежа , и женски хормон естроген .
Хормоните на растежа в ненормално голяма доза действали като естроген, вярно ли е ?
Публикувано: 29 September 2012 - 08:37 PM
Публикувано: 10 October 2012 - 08:14 PM
Поздрав за ръководството на форума .
https://www.youtube....feature=related
Публикувано: 13 October 2012 - 12:18 PM
Имах малко проблеми със старата си регистрация (Цециии) и затова ми се наложи да си направя нова.
Много са ви сладки пекинезчетата
Моята Цеци не спира да дивее, само бели прави
По- късно ще добавя снимки. Вече се научих как

Вход

Горе
Цитиране +