Пекинез
Публикувано: 13 December 2006 - 09:26 PM
Ами да и аз съм така.По едно време много се бях замислила и шашнала - вече си мислех , че и вета е объркал... и още по беше факта , че самия вет само я погледна , а помощничката му я прегледа и ми каза какво да правя n) ... bl) ама след това и други хора потвърдиха и вече съм спокойна r)
Публикувано: 15 December 2006 - 08:22 AM
Ами честно казано помощниците не са много на ти с нещата , ама... oleeee какво да се прави...щом доктора и се доверява да се надяваме , че е добра ;) ние сега на 16 ще ходим за 3тата ваксина и дано всичко мине наред super best
Публикувано: 15 December 2006 - 07:34 PM
Попринцип и аз не мога да издържам , но Съни до сега не е плакала или нещо такова...само сега когато и бихме 2рата поплака...много жал ми стана , ама трябваше...после се оправи w) . Дано 3тата ваксина да не е болезнена oo .Поздрави от мен!
Публикувано: 16 December 2006 - 06:20 PM
На 3 месеца b) .Направихме й я - Съни се държа много геройски - само изкимтя w) .До преди малко я болеше на това място , ама вече й мина w) .
Sladko{meche} как се казва твоето кученце (извинявазм се- може по назад по страниците да пише ) r)
Sladko{meche} как се казва твоето кученце (извинявазм се- може по назад по страниците да пише ) r)
Публикувано: 16 December 2006 - 07:16 PM
Страхотни име w) .Пъроначално и аз мислех да кръстя Съни - Доли - както се казваше дакелката ми, но просто я гледах и това име не ми пасваше на нея...и накрая си остана Съни b) .
Как е Белла - как и се отразява мъглата и студа на вън n)
Как е Белла - как и се отразява мъглата и студа на вън n)
Публикувано: 16 December 2006 - 07:26 PM
Ми Белла не понася много студа ,даже в моя град кога е много студено не я извеждам щотот дори и с елече трепери.Тя сега зимата мн обича да си поспинква особено сутрин кога аз стана за училище и като я вида как се е скушила в завивките не ми се ходи :) а как е Съни сигурно спинка и само папка
Публикувано: 17 December 2006 - 11:45 AM
Охх така си беше...ама до скоро oleeee b) сега вече спинка , ама не чак толкова ,яде си нормално - вече по 3 пъти на ден и много дивее oleeee като се разтича из къщи l) l) l) .Обаче за щастие никакви бели не прави (пу пу - дано и не почва...)- само дето още не ходи до тоалетна където трябва...ама и това ще стане. b)
Значи Белла обича да се завива w) .Долката ми много обичаше да се завива - само завита ще я намериш...а пък Съни...тя хич не обича drink ама да са ни живи и здрави пък...
Значи Белла обича да се завива w) .Долката ми много обичаше да се завива - само завита ще я намериш...а пък Съни...тя хич не обича drink ама да са ни живи и здрави пък...