Публикувано: 27 December 2006 - 09:33 PM
Sladko{meche}, pedigree съм давала на моето куче от тази с полумократа гранула, ядеше я, но не бих казала, че я харесва. Мисля повече да не си давам парите на вятъра, защото при 4 лв за кг едва ли има месо.Пък и не мисля,че е добра и може да ни създаде проблеми. Поне като ще купувам кучешка храна тя да е качествена. Пробвала съм почти всички марки, които намирам на пазара, но много малко се харесват на кучо. Сега, както казах, го храня само със Royal Canin Mini Sensiblе- тя е дребна и доста мазничка, със силен аромат. Не че я харесва особено, но не я плуе (понеже го храня от ръка - глезан). Скъпичка е, но определено му се отразява добре на козинката(стана мека и лъскава), пък и наддаде, понеже беше заслабнал милия. Надявам се и за напред да я яде. За мен този начин на хранене е много по-удобен и лесен. Не знам за другите марки, но смятам, че тази е добра. Преди месец бях решила да го науча на гранули и да се храни от купичката си. За сега се справих наполовина, но и така ме устройва. За едно хранене отделям по 10-тина минутки, но знам какво ще му дам, не се чудя както преди . Така че пробвайте я тази храна, тя е специално разработена за капризни кучовци. Иначе съм му вземала и Royal Canin Mini Adult и Dental Hygiene, но категорично не ги харесва, поне кучето на село намаза b)
Колкото да шар пея - много зависи от пола на кучетата, възрастта, характера. Но не смятам, че е подходящо - прекалено различни са като изисквания и размер.