Пекинез
Публикувано: 31 December 2006 - 11:43 AM
За да членувам в клуба трябва ли кучо да има родословие? Иначе идеята е супер и съм твърдо "За". Не знам как стоят нещата с клубовете и членството в тях, но това че не съм от София, проблем ли ще е ? s)
Публикувано: 31 December 2006 - 12:25 PM
Тогава да се заемем с клуба !! Аз нямам представа как става, който знае да казва и да действаме b) b)
Публикувано: 02 January 2007 - 02:06 PM
Цитат
За да членувам в клуба трябва ли кучо да има родословие? Иначе идеята е супер и съм твърдо "За". Не знам как стоят нещата с клубовете и членството в тях, но това че не съм от София, проблем ли ще е ? s)
на тея въпроси никой не отговори- и аз питам дали кучо трябва да е чистокръвен
Публикувано: 02 January 2007 - 04:38 PM
Цитат
Цитат
на тея въпроси никой не отговори- и аз питам дали кучо трябва да е чистокръвен
Понеже никой компетентен не ви отговаря, затова аз ще ви кажа каквото знам!
Миналата година станах член на киноложки клуб без да имам родословие на моето кученце. Обикновенно в устава на всеки клуб е залегнал чл. според, който се определя кой може да членува. Знам, че могат да членуват дори хора без кучета, които просто искат да помогнат да се развие дадена порода.
Публикувано: 02 January 2007 - 09:41 PM
Хей здравейте 4НГ да са ви живи и здрави кученцата и вие така за да си ги гледкате :) как прекарахте беше ли ги страх ваще сладури от пиратките.Моята Белла много се плаши като чуе по силна пиратка се крие под бюрото и не излиза и трепери няква само я гушках да се успои малко, а иначе от лек гръм почва да лае и неможе да спре
Публикувано: 02 January 2007 - 10:05 PM
ЧНГ и на вас с Белла !!! Много усмивки и игри !!
Геройски се държа Чоченцето ми !! С парченца шоколад и милване всичко мина добре и без травми !! b)
Геройски се държа Чоченцето ми !! С парченца шоколад и милване всичко мина добре и без травми !! b)
Публикувано: 03 January 2007 - 03:13 PM
Аз съм си тук b) Ще направим ли клуб или се отказахте?
Публикувано: 05 January 2007 - 12:20 PM
ето Белла след къпане :)
Прикачени файлове
-
IMG_0476.jpg (672.64K)
Брой сваляния: 88