Пекинез
Публикувано: 26 January 2007 - 03:14 PM
Иска ми се да членувам, но като не съм от София не зная как ще дойда на сбирките ........
Публикувано: 27 January 2007 - 10:34 PM
Имам едни пътувания към София и ако мога да съчетая полезното с приятното ще е много добре ! Като кажете дати ще ви кажа дали мога да дойда или от разстояние ще членувам.
Публикувано: 28 January 2007 - 10:55 PM
Струва ми се, че има неща, които са по-интересни и не съм ги чела до сега. Поне колкото схващам. И все пак, някой ако има желание, ще съм му много благодарна ! r)
Публикувано: 29 January 2007 - 09:36 AM
Мисля, че има винаги какво да се научи, така че ако намеря някой, който да преведе текста, не ме мързи и ще го намиша тук r) , особено ще се постарая да публикувам любопитните факти
Публикувано: 31 January 2007 - 10:40 PM
Не я знам тази книга, ако може дай малко повечко инфо - автор, издателство, ако дадеш и снимка на корицата, равна няма да имаш b)
Публикувано: 04 February 2007 - 05:13 PM
sanita мойта е много стара от 10 години даже и повече я имам незнам дали все още може да се намери на пазара.Мойта се казва как да отглеждаме пекинез и има много инфо за тази порода вътре и как трябва да се гледа.Сега пазарат е залян с енцикопедии и книги за домашните любимци.Лично аз много харесвам списание "Кучета" :)
Публикувано: 08 February 2007 - 03:17 PM
yani4ka моята сладурана само пакости прави b) много е хитра като направи нещо идва при мен и почва да ме целува и да ми се мазни , за да не и се карам(което става много рядко,щото много си я обичам и ми е сланост).МОга да се похваля че мама от няколко дни почна да я извежда доброволно без да я моля,че преди неискаше ,сама се грижех за нея сега имам малко помощ:)) Изключително много лудее