Dog.bg Форуми : Кучето ми няма апетит

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми няма апетит Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   rosle Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 01 February 2008 - 11:46 AM

Яде само вечер и то по много малко колкото да не умре от глад. Какво ли не сме му давали не ще и не ще. Ако му давам от ръката ще яде, но самичко да се сети тц. Препоръчайте някаква храна за злояди кучета или нещо за подсилване на апетита. Или на ветеринар да го водя? Не знам!

#2 Потребителят е офлайн   doggy_fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 01:00 PM

В такива случаи е хубаво да кажеш на колко години е кучето, каква порода, пол, от колко време не яде, за да може хората да правят предположения.

#3 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 01:58 PM

Дам трябва да кажеш,за да се знае.Има храни,които подсилват апетита на кучето,но според мен не е нищо сериозно,че сега не иска да яде.Мойто куче5 дена не искаше никаква храна,само малко като му давах от ръката или като го карах да яде,че ме притесняваше.Но на 5 ден имах чувството,че не е виждал храна,така и налетя ;D

#4 Потребителят е офлайн   rosle Икона

Публикувано: 03 February 2008 - 12:20 PM

На 4-ри месеца е. Пекинез. Мъжко. Водихме го на лекар и той каза че имал проблем с тънките черва. Ама той и от преди не си яде, а пък сега още повече. Като се извеждаме навън и му нося по малки парчета луканка, салам или шунка, като се изпишка или изака да го наградя, а вчера само лапна парчето шунка и го изплю. Това не е било никога.

#5 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 February 2008 - 03:30 PM

Явно кучето си има здравословен проблем. А при такъв със стомах, черва - луканка, салам и т.н. са най-неподходящото нещо. Те са неподходящи и за здрави кучета дори. Свръх солени, много подправени - просто не са никак за кучета.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6 Потребителят е офлайн   bruja_68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2009 - 05:56 PM

Показване на мнениетоKeri14, в Feb 1 2008, 12:58 PM, написа:

Дам трябва да кажеш,за да се знае.Има храни,които подсилват апетита на кучето,но според мен не е нищо сериозно,че сега не иска да яде.Мойто куче5 дена не искаше никаква храна,само малко като му давах от ръката или като го карах да яде,че ме притесняваше.Но на 5 ден имах чувството,че не е виждал храна,така и налетя ;D

Reshenieto na problema s apetita e Nutri-plus gel na VIRBAC.Tova e spezialna kombinazia ot vitamini koito deistvat za 3 dni.Posle ne mojesh da go izxranish :ns22:
User's Signature

Елементите на щастието са три - нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш.

#7 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 14 April 2009 - 07:31 PM

Тая добавка на Вирбак, наистина ли е толкова вълшебна? Че и моето куче е злоядо и правя всеки ден какви ли не номера. Сега е на специална диета - хранене по 4 пъти на ден, за да може да бъде в добра форма. Не че няма апетит кучето, ами се разсейва страшно много. Хапва гранули, вижда нещо по-интересно и забравя за гранулите.

#8 Потребителят е офлайн   КуЧеНцЕтО Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 April 2009 - 07:51 PM

Ние нямаме проблем с яденето нито претенции, Бим си е типично прасенце на ден яде по 3 пъти!Любимите му дни са 27 декември (Стефановден-имам имен ден)толкова много храна остава, чеее също обича Петровден и деня на Архангел Михайл! :ab_041: абе хубаво прасенце е хем хубаво хем дебеличко :ab_041: всеки който го види казва, че е много красив, но трябва да намалим яденето! :me_065: но незнам,защо твоето не яде, може би трябва да го водиш на вет.!

#9 Потребителят е офлайн   cweti93 Икона

Публикувано: 01 November 2013 - 10:09 PM

Здравейте,за първи път пиша във форум,но се наложи защото имам проблем.
Имам две кучета мъжко и женско,нямат точна порода,но определени има намесена немска овчарка :)
На година и няколко месеца са и досега нямахме никакви проблеми с тях (освен нормалните за тях игри),
но женската ми от близо седмица отказва да се храни,ръмжи на мъжкия и на нас,не му дава да влиза в стаята в която е тя...
Ако й давам от ръката ми хапва мъничко,но после започва да ми ръжи...по цял ден лежи на едно място...
Не знам как да реагирам...за това реших да се обърна към хора с някакъв опит...Благодаря предварително :)

#10 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 01 November 2013 - 10:18 PM

Заведи я на вет.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни