Фотогалерия на нашите любимци - част IV - та
Публикувано: 02 March 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 02 March 2008 - 10:41 PM
Публикувано: 02 March 2008 - 10:43 PM
Публикувано: 02 March 2008 - 11:54 PM
Но честно ти казвам вече ми писна да ги гледам на всяка страница от темата :Бляк!: то просто наистина по някой път това натрапване може да подлуди човек ... :rolleyes:
Влизам да разгледам нови кучета и снимки то всеки път попадам на едно и също :( .. да не кажеш,че имам нещо лично към теб същото прави и Алиса от ротвайлер форума .. :-
Разбира се аз съм никоя за да ти казвам какво да пускаш,но поне разнообрази малко ...

Публикувано: 02 March 2008 - 11:59 PM
Цитат
Но честно ти казвам вече ми писна да ги гледам на всяка страница от темата :Бляк!: то просто наистина по някой път това натрапване може да подлуди човек ... :rolleyes:
Влизам да разгледам нови кучета и снимки то всеки път попадам на едно и също :( .. да не кажеш,че имам нещо лично към теб същото прави и Алиса от ротвайлер форума .. :-
Не знаех че форумът е твой?!?
До колкото зная няма регламентиран брой снимки...ако не ти харесва не влизай в тази тема!!!
И на мен ми ПИСНА да чета "умните" ти изказвания във всяка една тема за всяка една порода,ама си трая и не само това,просто отбягвам "мъдростите" написани от теб съвсем умишлено защото:
1.нямам време за глупости
2.нямам нерви за глупости
Лека вечер....и да не си помислиш че имам нещо лично... ;)
п.п.Аххх...и за малко да забравя...понеже много ти харесват снимките на моите кучета те "черпя" с една снимка ;D B)
Майката на тези прекрасни бебета...Casch,Clifford,Carly....и т.н. и т.н..... :blink:
Публикувано: 03 March 2008 - 12:08 AM
Също казах,че имаш прекрасни кучета поздравления за което.
Не знам просто имам чувството,че нон стоп си правиш реклама във форума и навираш кучетата в очите на хората.
Но пак ще повторя аз не съм тази която ще ти каже какво да правиш,изразих мнение просто.
Хора пускайте снимки да погледаме снимки и да се порадваме на кученца :blink: (не мик,не й ти ;D) ...
Ааа искам да помоля д-р Гетова (trenertg) ако е възможно и има нови снимки на Toska да ги пусне,защото кученцето ми стана абсолютен фаворит особено и когато видях негово клипче във вибокса.Ще се радвам да видя как се развива,много красиво куче наистина :blink:

Публикувано: 03 March 2008 - 12:14 AM
може ли?
п.п.Да не забравя все пак нищо че е последна снимка...това е таткото на малките калпазани ... :P
Публикувано: 03 March 2008 - 09:00 AM
Цитат
може ли?
п.п.Да не забравя все пак нищо че е последна снимка...това е таткото на малките калпазани ... :P
На това ли му казваш снимка?За мен това са най обикновени НИКРОЛОЗИ :huh: :huh: :huh: :rolleyes:

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 03 March 2008 - 10:16 AM
Цитат
Разбира се аз съм никоя за да ти казвам какво да пускаш,но поне разнообрази малко ...
Подкрепям Бижу! ;) И на мен ми прави същото впечатление. Нищо лично, но писва! :rolleyes:
Публикувано: 03 March 2008 - 10:32 AM
Ако имате претенции към някой съфорумник, моля използвайте опцията "Лично съобщение"!
Публикувано: 03 March 2008 - 08:45 PM
rexdog ;) на горната снимка ти ли си? защото на долната снимка е на татко един познат и здраво го е закъсал ;D

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html