Фотогалерия на нашите любимци - част IV - та
Публикувано: 22 May 2008 - 12:34 PM
жалко,че снимките не са добри :-
гледам снимките по-назад в темата и забелязвам как типично по български всичко е пропито със злоба...няма да назовавам имена,само искам да кажа,че и ние трябва с каквото можем да допринесем за породата,вместо да делим кучетата на "мое" и " твое" :(
и още нещо..тук има както истински кучета,така и псевдо НОК..смятам,че трябва да са в отделни теми.
п.с.тук не казвам нищо за моето,не претендирам
Публикувано: 22 May 2008 - 02:41 PM
Цитат
и още нещо..тук има както истински кучета,така и псевдо НОК..смятам,че трябва да са в отделни теми.
Уж да няма злоба и мое и твое,пък дай да делим кучетата на истински и псевдо :rolleyes:
Темата е за Немското овчарско куче и за всички,които обичат тази порода - според мен.

Публикувано: 22 May 2008 - 03:00 PM
просто казвам,че ми се иска да гледам само истински НОК на едно място,а на друго всички останали.
Публикувано: 22 May 2008 - 03:19 PM

Публикувано: 22 May 2008 - 05:21 PM
Цитат
Браво на политика :P :P :P Ами цитирай истинските кучета :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 22 May 2008 - 07:51 PM
Цитат
Цитат
Браво на политика :P :P :P Ами цитирай истинските кучета :yahoo: :yahoo:
цитирам ;D ;D B) B)VA-2 TR Jeck von Catoland на първата снимка а на втората е Дон от Драгалевци
Кери зад кучетата се вижда Боби Балтов към когото явно храниш "големи симпатий",но и 10 години срещу него да тичаш пак не можеш да го настигнеш B)

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html
Публикувано: 22 May 2008 - 09:07 PM

Публикувано: 22 May 2008 - 11:57 PM
denicc много правилно се изказа,първо говориш за "мое" и "твое",а след това и за "псевдо" нок :- аман от разбирачки имащи куче от има няма 1г.
Ти извинявай коя си,че ще кажеш да речем кое куче за коя тема е :huh:дали за "псевдо" нок или за "истинско" нок,много взе да ги разбираш нещата изведнъж.
Куче по снимки не се оценява първо и второ по мое мнение да речем може твоето куче "автоматично" да замине в темата псевдо нок,а на нечии друг мелеза да ми хареса и да го турна в истинските нок ....Безумно е не мислиш ли?! :o
Форума е за всички почитатели на породата НОК и такова разделение само по приказки звучи налудничево камо ли ако стане факт.

Публикувано: 23 May 2008 - 07:14 PM
chill!
който е трябвало да ме разбере,ме е разбрал.благодаря за вниманието.
и не помня кога съм те питала дали ти харесва моето куче :-+това не съм давала твърдения за никое конкретно :P
Бижу,щом съм казала нещо значи има защо да го кажа и не казвай,че оценявам по снимки,нито пък можеш да знаеш от кога се занимавам с НОК :o
не исках да обиждам никой и все пак тук има хора,които имат доста добри кучета,а ние останалите нямаме място до техните дори само със снимки ;)
Публикувано: 23 May 2008 - 07:15 PM
Цитат
;)
не се изнервям ама никак
обичам всяка животинка на този свят!
само казах че категориите са различни/поне за две подтеми/
peace
Публикувано: 23 May 2008 - 07:20 PM
и един път поне спри да си вреш носа навсякъде!
съжалявам,че си позволих да говоря,знам си аз,че оправия няма ама...
Публикувано: 23 May 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
;)
не се изнервям ама никак
обичам всяка животинка на този свят!
само казах че категориите са различни/поне за две подтеми/
peace
И аз казвам peace,но не забравяй че куцо,кьораво,сакато за всеки неговото си е най-хубаво :yahoo: