Фотогалерия на нашите любимци - част IV - та
Публикувано: 05 June 2008 - 10:19 AM
Аз имам немска овчарка или поне така се води,когато баща ми го взе аз бях мъничка на 6 годинки и не сам се занимавала с него освен в мачкането,баща ми е човек който гледа кучета добре но все пак не е голям запалянко,били сме му вксини до първата годинка и сега само му даваме хапчета за паразити бaща ми от малък го е калявал (без да иска разбира се) не яде най първокласната храна :( но той вече така е свикнал на 11 години е и изглежда доста добре за възрастта си и е жизнен.Ще се опитам да пусна снимка.Та искам да му взема другарче чистокръвно. ;).Но след като вече сам достатъчно голяма за да поемам аз грижи за куче в къщата мисля че хич не е добре да експериментирам върху животинката. :rolleyes: Доколкото съм чувала мелезите били много по издражливи отколкото в нашия случай вон-овете.
Публикувано: 05 June 2008 - 12:56 PM
Да ви е жив и здрав и скоро да му вземете компания ;)
А пък издържливоста си е божа работа.В Пловдив например има овчарка - не мелез,която тази година навършва 15 год. :yahoo:
А пък издържливоста си е божа работа.В Пловдив например има овчарка - не мелез,която тази година навършва 15 год. :yahoo:

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 06 June 2008 - 09:02 PM
MiragE,имах възможността да посетя най-голямото изложение INTERZOO 2008 в Германия за храни ,аксесоари(абе всичко за домашните любимци).Та там имаше машинка, на която набираш на една клавиатура името на кучето и за 1минута плочката е готова.Имаше най- различни плочки- сърца,кокали и каквото ти дойде на ум.На изложението видях такива неща ,че просто нямам думи.....
Публикувано: 08 June 2008 - 06:17 PM
В магазини "ЗОО МАНИЯ" продават и надписват такива плочки :OK:

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 08 June 2008 - 11:07 PM
Clifford стана днес на 7 месеца :wub:
Публикувано: 08 June 2008 - 11:20 PM
Цитат
КЪДЕ Е ТОВА
В Пловдив мога да ви обясня къде се намира,но за остналите градове не зная.

Публикувано: 09 June 2008 - 10:07 AM
без думи :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 June 2008 - 10:14 AM
спокойствие с по малки породи
Публикувано: 09 June 2008 - 12:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
КЪДЕ Е ТОВА
В Пловдив мога да ви обясня къде се намира,но за остналите градове не зная.
ОБЯСНЯВАЙ .АЗ СКОРО ИМАМ ПЪТ НАТАМ