Dog.bg Форуми : Обяви

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обяви

#101 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2008 - 09:04 PM

Здравейте :)

Искам да направя подарък на братовчедка си - морско свинче, но наскоро говорихме и тя изяви желание този път да си купи животинчето не от зоомагазин, а от някой, на когото са му се родили свинчовци вкъщи, така че ако чакате или имате морски свинчета, моля ви пишете ми на лично съобщение или тук в темата. Мога да ви уверя със 100% сигурност, че животничето ще бъде добре гледано.

По - принцип ми трябва морско свинче в София, най - вече за да не му причиняваме дълго пътуване в толкова ранна възраст, знам, че не им понася съвсем добре, но все пак ми пишете от цялата страна, защото не е проблем да дойда да го взема.
User's Signature

[img width=400 height=115]http://i71.photobuck...es/5d402d2c.jpg[/img]

#102 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2008 - 10:16 PM

Подаряват се хамстери.
При интерес пишете на лични тук.
Обявата е за гр.София

#103 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 27 September 2008 - 11:28 PM

леле колко си ги равъдила  ;D ще попитам около мен дали някой иска! :P

#104 Потребителят е офлайн   IANI_IANKOVA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 September 2008 - 11:09 AM

Някой случайно да има излишна клетка за зайче?

#105 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 04 October 2008 - 05:26 PM

От къде мога да намеря мини хамстер- 2 бр.? Ама не ужкимски, а истински мини. Тези, които порастнали са 3-4 см?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#106 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2008 - 09:48 PM

Има ли някой да подарява малко хамстерче рижаво или бежово, не знма как да ги определя. По порода се водят златист хамстер. Видях такова на снимките по-нагоре, но те вече са доста големи, а на мен ми трябва много малко! Най-много 20-25 дневно. За гр. София. Ако някой подарява, да ми пише на лични. Ааа, и забравих да кажа, хамито да е мъжко. Знам, че са много изискванията, но ако някой няма къде да дене животинките си и има такова, нека пише възможно най-скоро!

#107 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 09:57 PM

Подарявам хамстерчета - шарени, женски в момента са на 27-28 дена. (тоест, те са на приятелка, но аз ще ви свържа  :blink:)Който иска да пише много бързо, защото ще ги дава в зоомагазин.

А ако някой подарява бебе хами до 30 дена БОЖОВКО, може и да е момиченце. Исках момченце, но ми се объркаха плановете, та и момиче да е пак става, само да е бежово или бежово и бяло...

#108 Потребителят е офлайн   DeViL_gIrL16 Икона

Публикувано: 01 November 2008 - 03:08 PM

здравейте нова съм тук и да се представя преди да питам нещо  :blink:
значи аз съм на 13г. и страшно много обичам животните.Имам 2-ве дегута (мъжки) и им търся приятелка защото са много самотни  :'(. играя си с тях зянимавам си се ама пак са си самотни. ще влизам често за да провеврявам и се надявам дя се намери някой който да ми помогне.

с най доври пожелания: Сузи  :wub:

#109 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 03:36 PM

Здравей, Сузи! Добре дошла!
Уточни за какво ти е приятелката за дегутата - да си играят за малко и да живее отделно или даси живее при тях? Да намериш някой, който също има дегу и да ги събираш да си играят или търсиш да си купиш от някого? Аз лично не разбрах за какво става дума. Уточни и тогава може да се намери някой, който да ти помогне.  :blink:

#110 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2008 - 10:57 PM

Айде, бре хора, никой ли не подарява бежови хамита? Обикновено не може да им се намери дом, а сега аз търся и никой не дава  ;D Дайте едно бебоче насам. За София става дума.

#111 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2008 - 09:04 PM

търся си малко декоративно плъхче със светка козунка - бяла или бежова или смес...
да е бебе, но да е отбито, може и от човек, който ги развъжда за храна на змии

от софия съм
ако знаете от къде да си купя или дали продават на пазара на подуене ще съм благодарна за всякаква информация
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   DeViL_gIrL16 Икона

Публикувано: 04 November 2008 - 10:13 PM

ами в смисал да си живеят заедно  и ми е се едно дали си подарява или купува само да е женска  ;)

#113 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 12:07 AM

Ами то хубаво, но помислила ли си за поколението, което неминуемо ще дадат??? Защото това си е отговорност, при това огромна. Ако мислиш, че е прекрасно да си гледаш бебета - да, но какво става когато пораснат? Трябва да ги подариш или продадеш. Не винаги има някой, който да ги иска и тогава ти трябва да се грижиш за тях. А като нямаш време да обръщаш внимание на тези, как ще намираш време за още повече животни. Няма значение колко са - ти трябва да се грижиш за тях и да им отделяш време - на всички. Ако мислиш, че като вземеш още и твоите отговорности приключват се лъжеш - те стават повече! Животните не са само да им се радваме, ние поемаме отговорност да се грижим за тях и да им отделяме необходимата време. Колкото и да ги обичаме, просто е по-добре да са по-малко, но да ги гледаме добре.

Помисли и за това, че ако живеят заедно ще роди веднъж и ще ти вземат бебетата, но това ще продължи. Женската ще ражда до края. Какво ще правиш тогава???Много глупаво ми се струва да им търсиш женска. Пък и не мисля, че им трябва компания, осигури им необходимите условия в клетката!  Това разнообрази - от там да им идват забавленията.

Ще ти пратя на лични линк, за да видиш какаво може да направиш за дегутата си и как да станат мнооооооооого щастливи, а ти да нямаш ядове  ;) Не се разстройвай от написаното, не искам да ти викам или нещо такова, ако звуча гадно, да знаеш, че не това е целта ми!!! :blink: Искам само да помислиш.  :blink:

#114 Потребителят е офлайн   DeViL_gIrL16 Икона

Публикувано: 05 November 2008 - 04:00 PM

Знам ,че е отгворност и че се искат много грижи. Помислила съм за всичко. Знам за поколението и няма проблем. В Пловдив рядко се намират дегута. Не живеят в клетка ,а 400л. акварим -рай  ;D. Сега го дообогатявам с най-различни джунджорийки. Като стане готов ще постна снимки. Не си притеснявайте аз ни съм от тези лапета дито само искат ,а после се чудят какво да правят. Обмислям, чета и събирам информация преди да си купя нещо.  ;) Една малка подробност от малка раста с животни от 4-ри годишна гледам декоративни хамстери. Имах и зайче което почина от старост на 8г. :'(  . :'(  :zaek:

#115 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 12:40 AM

Ами ако е така - браво! Но все пак това с раждането няма да е само 1-2. Тогава не знам как ще се оправяш. А за грижите - браво, че им осигуряваш такова пространство. Ще ти пратя идеи как да си оформиш терариума, а за дегуто - вече почнах да търся, ще се опитам да ти помогна. За Пловдив, нали?  :blink:

Само ми кажи-пухкави ли са или са с твърд косъм и с какво превъзхождат хамстерите? Аз си гледам хамита от малка и ги обичам много, а дегу не съм виждала никога и нищо не знам за тези животни. Ще въм ти благодарна, ако ми отговориш.  :blink:

#116 Потребителят е офлайн   DeViL_gIrL16 Икона

Публикувано: 07 November 2008 - 02:19 PM

Да от Пловдив.
Ами дегуто не е пухкаво ,но ако намеря някъде снимки и то хубави на мойте ще кача.
Прилича на плъх но няма нищо общо. Не хапе. Абе цял ден мога да си пиша и пак няма да ми стигнат думите. Всичко което би искал човек да има. ;)

#117 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 12:21 AM

Търся клетка за хамстер или аквариум - нови или  употребявани, за подаряване или за продажба все едно. Важното е да са на приемлива цена, ако се продават, защото ми трябват за малко време. Ако някой има такива неизползвани "жилища", нека пише. Важи за София. Нека минималните размери да са 35х30х30, а колкото по-голямо, толкова по-добре!

(за тези, които са в течение -  не искам хамитата да живеят вече, където са сега, нямам хубави жилища за тях, а проектът няма да стане скоро готов)

#118 Потребителят е офлайн   mitkos Икона

Публикувано: 11 November 2008 - 10:20 PM

Подарявам морско свинче. Чаровникът Можо си търси добри и отговорни стопани. Свинчето е на 1 година и 2 месеца и се намира в гр. Генерал-Тошево. Можо си има голяма клетка и всичко необходимо.

За контакти:
E-mail: hellboy_m@abv.bg

#119 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 01:25 AM

А защо си го подаряваш?

#120 Потребителят е офлайн   mitkos Икона

Публикувано: 15 November 2008 - 11:14 PM

Цитат

А защо си го подаряваш?

Защото в нас е цял зоопарк и нямам възможност да се грижа за него. Иначе свинчето си е здравичко и жизнено.

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни