Обяви
Публикувано: 18 September 2008 - 09:04 PM
Искам да направя подарък на братовчедка си - морско свинче, но наскоро говорихме и тя изяви желание този път да си купи животинчето не от зоомагазин, а от някой, на когото са му се родили свинчовци вкъщи, така че ако чакате или имате морски свинчета, моля ви пишете ми на лично съобщение или тук в темата. Мога да ви уверя със 100% сигурност, че животничето ще бъде добре гледано.
По - принцип ми трябва морско свинче в София, най - вече за да не му причиняваме дълго пътуване в толкова ранна възраст, знам, че не им понася съвсем добре, но все пак ми пишете от цялата страна, защото не е проблем да дойда да го взема.
Публикувано: 04 October 2008 - 05:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 October 2008 - 09:48 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 09:57 PM
А ако някой подарява бебе хами до 30 дена БОЖОВКО, може и да е момиченце. Исках момченце, но ми се объркаха плановете, та и момиче да е пак става, само да е бежово или бежово и бяло...
Публикувано: 01 November 2008 - 03:08 PM
значи аз съм на 13г. и страшно много обичам животните.Имам 2-ве дегута (мъжки) и им търся приятелка защото са много самотни :'(. играя си с тях зянимавам си се ама пак са си самотни. ще влизам често за да провеврявам и се надявам дя се намери някой който да ми помогне.
с най доври пожелания: Сузи :wub:
Публикувано: 01 November 2008 - 03:36 PM
Уточни за какво ти е приятелката за дегутата - да си играят за малко и да живее отделно или даси живее при тях? Да намериш някой, който също има дегу и да ги събираш да си играят или търсиш да си купиш от някого? Аз лично не разбрах за какво става дума. Уточни и тогава може да се намери някой, който да ти помогне. :blink:
Публикувано: 04 November 2008 - 09:04 PM
да е бебе, но да е отбито, може и от човек, който ги развъжда за храна на змии
от софия съм
ако знаете от къде да си купя или дали продават на пазара на подуене ще съм благодарна за всякаква информация
Публикувано: 05 November 2008 - 12:07 AM
Помисли и за това, че ако живеят заедно ще роди веднъж и ще ти вземат бебетата, но това ще продължи. Женската ще ражда до края. Какво ще правиш тогава???Много глупаво ми се струва да им търсиш женска. Пък и не мисля, че им трябва компания, осигури им необходимите условия в клетката! Това разнообрази - от там да им идват забавленията.
Ще ти пратя на лични линк, за да видиш какаво може да направиш за дегутата си и как да станат мнооооооооого щастливи, а ти да нямаш ядове ;) Не се разстройвай от написаното, не искам да ти викам или нещо такова, ако звуча гадно, да знаеш, че не това е целта ми!!! :blink: Искам само да помислиш. :blink:
Публикувано: 05 November 2008 - 04:00 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 12:40 AM
Само ми кажи-пухкави ли са или са с твърд косъм и с какво превъзхождат хамстерите? Аз си гледам хамита от малка и ги обичам много, а дегу не съм виждала никога и нищо не знам за тези животни. Ще въм ти благодарна, ако ми отговориш. :blink:
Публикувано: 07 November 2008 - 02:19 PM
Ами дегуто не е пухкаво ,но ако намеря някъде снимки и то хубави на мойте ще кача.
Прилича на плъх но няма нищо общо. Не хапе. Абе цял ден мога да си пиша и пак няма да ми стигнат думите. Всичко което би искал човек да има. ;)
Публикувано: 08 November 2008 - 12:21 AM
(за тези, които са в течение - не искам хамитата да живеят вече, където са сега, нямам хубави жилища за тях, а проектът няма да стане скоро готов)
Публикувано: 11 November 2008 - 10:20 PM
За контакти:
E-mail: hellboy_m@abv.bg