Не хапе ,не драска ,гальовна ,подходяща и за малки деца.Продавам го защото заминавам в чужбина.Зайчето е абсолютно здраво!!!skype-patenceto6 i тел:0895434633 -Симеонова.
Обяви
Публикувано: 02 June 2010 - 12:56 PM
Продавам декоратовно мини зайче(женско),порода мини хотот на 2 месеца и половина ,обезпаразитено с паспорт от клиниката.
Не хапе ,не драска ,гальовна ,подходяща и за малки деца.Продавам го защото заминавам в чужбина.Зайчето е абсолютно здраво!!!skype-patenceto6 i тел:0895434633 -Симеонова.

Клепоушко :)
Публикувано: 04 August 2010 - 01:35 AM
Търся си декоративно плъхче. Искам да е малко, но вече отбито от майката. Искам го за домашен любимец, не за храна на змии. Огледах зоомагазините в София, но там плъхчетата бяха на по няколко месеца. Моля, които предлага плъхчета да ми пише на лични или на скайп: white_wolf26
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Публикувано: 23 November 2010 - 05:46 PM
Търся да закупя чинчила по възможност от Стара Загора но все пак няма значение :)
Отговор на предния пост: плъхчета на няколко месеца са добър избор, по принцип плъховете неса като мишките да се тбиват на 25-30 дни тяхния бебешки период е доста по-дълъг :)
Отговор на предния пост: плъхчета на няколко месеца са добър избор, по принцип плъховете неса като мишките да се тбиват на 25-30 дни тяхния бебешки период е доста по-дълъг :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 20 December 2010 - 10:15 PM
Клетка намерих 60х40,ако някой знае от къде мога и да си купя такова зайче( като в горният ми пост) ще съм ви много благодарен,че бързам и остават само няколко дена
Ходих по някви З00 Магазини и тем подобни ама има само клепоухи и то са някви гигантчета :(

Levski Sofia 1914
Публикувано: 25 January 2011 - 11:51 PM
Разменям клетка за порове(или плъхчета, които не гризат дърво) или птички. Клетката е наполовина дървена с метални решетки. Размерите и са 76 см височина 57 ширина 113 дължина. Разменям я за по-малка и за предпочитане обурудвана клетка за плъхове. Скайпа ми е white_wolf26 e-mail: rat_rescue_rali@abv.bg Нямам достатъчно място къде да я държа, затова я разменям.
Публикувано: 16 May 2011 - 06:01 PM
Продавам малки зайчета порода Лъвска глава.Някой от малките са със сини очи.Има шоколадови с бяло ,чисто бели,пепеливи и цвят чинчила.Снимки можете да разгледате на сайта ми http://minizaici.alle.bg/ Има мъжки и женски.На сайта се виждат родителите на зайчетата и има информация за тях и отглеждането им.
Ако си харесате някое можете да ми пишете на лични,на krasko_kj@abv.bg или на тел.0883380664
Цената е 12 лв
Ако си харесате някое можете да ми пишете на лични,на krasko_kj@abv.bg или на тел.0883380664
Цената е 12 лв
Публикувано: 09 July 2011 - 06:22 PM
Имам две бебта чинчили,родени на 29.05.2011г.Мъничетата са момче и момиче и ще бъдат готови за даване след средата на август
Момченцето Уилям

Момиченцето Кейт

Мама Чичи

Татко Кико

Цена:60лв
Момченцето Уилям

Момиченцето Кейт

Мама Чичи

Татко Кико

Цена:60лв

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Вход