Публикувано: 23 April 2008 - 10:54 AM
Искам да подаря моята зайка Бамбина на някой, който може да и предложи по добри условия от мен!
В момента съм доста заета покрай кучето, а и самото то има голям мерак да изяде Дундичка. Кучето е още малко, хем иска да играе, хем има някъв хищнически инстинкт, и заека живее в някъв стрес в момента, не може да се разходи спокойно, а пък аз нямам време да я галкам и да и говоря като преди.
Заека е на две години и малко, Карамелен на цвят бял отдолу, женски. Дресирана е малко, пишка и ака в клетката само и е много гальовна.
Свикнала е да се разхожда поне по два- три часа навън, ида и се чисти клетката сутрин. Яде заешките смески от жита и тн, гранули, сено, ябълки, обикн бисквити, шоколад и сладолед. Доста е голяма на размер, с къса лъскава козина.
С клетка си е. Издръжката и на месец е приблизително 30 лв.
Бих я дала на някой, който може да и отдели нужното време и грижи, и любов, не бих я дала на място където има много други животни, също не и за малко дете, което би я мачкало :) Също много бих държала и да мога от време на време да я виждам и да се чуваме как е.
Вярно е, че много изисквания имам, но все пак и заека е човек, както казва мама, и има нужда от всички тези неща :)
СНИМКИ довечера ще кача, защото в момента съм на работа и няма откъде :)
... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..