Кучетата могат ли да ядат ядки?
Публикувано: 03 March 2008 - 05:04 PM
Знае ли някой? :(
Публикувано: 04 March 2008 - 12:00 PM
Публикувано: 05 March 2008 - 10:00 PM
Публикувано: 07 March 2008 - 06:07 PM
Не е вредно да се дават на кучетата ядки, а доколкото съм виждала животинките ги дъвчат старателно като че от това зависи живота им.
Лошото в цялата работа и за кучетата и за хората е, че в печените ядки има страшно много сол, така че, хора, яжте сурови ядки в малки количества и ги споделяйте за кеф с вашия приятел. Гарантирам, че суровите са много вкусни.
Публикувано: 20 March 2008 - 08:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 14 September 2009 - 10:59 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 02:06 PM
Публикувано: 22 September 2009 - 01:45 PM
Публикувано: 23 September 2009 - 09:56 AM

Публикувано: 23 September 2009 - 10:03 AM
Не е вредно да се дават на кучетата ядки, а доколкото съм виждала животинките ги дъвчат старателно като че от това зависи живота им.
Лошото в цялата работа и за кучетата и за хората е, че в печените ядки има страшно много сол, така че, хора, яжте сурови ядки в малки количества и ги споделяйте за кеф с вашия приятел. Гарантирам, че суровите са много вкусни.
Говориш глупости . Съдържат на първо място белтъчини . Дали тези белтъчини се усвояват от кучето вече не знам . 100гр лешници не стигат за половината дневна нужда на човек .
не знам дали стафидите се водят ядки (защото ги има на всяко магазинче за ядки) но те може да се ядат . Усвояват се както трябва от кучето .
Публикувано: 23 September 2009 - 10:12 AM
Говориш глупости . Съдържат на първо място белтъчини . Дали тези белтъчини се усвояват от кучето вече не знам . 100гр лешници не стигат за половината дневна нужда на човек .
не знам дали стафидите се водят ядки (защото ги има на всяко магазинче за ядки) но те може да се ядат . Усвояват се както трябва от кучето .
Аман от тебе- на всяка манджа мерудия.
http://spidersport.com/calories.php Образовай се малко, след това ни съобщавай кой говори глупости.
Публикувано: 23 September 2009 - 10:23 AM
Страхотен съвет! Хиляди пъти е писано, че е гроздето е вредно за кучето и не трябва да се дава! А за информация стафидите не са ядки, а сушено грозде!!!