Dog.bg Форуми : Женка Немска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Женка Немска овчарка

#21 Потребителят е офлайн   caprice6810 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2008 - 09:11 PM

здравейте и от мен от  новия дом на криси :))) не знам що за критики и глупости се говорят тука особено към предишните стопани.щом са решили да търсят нов дом за криси ,мисля че е най-подходящия вариант да го подарят и аз съм един от щастливците тук ..благодаря ви много че ми се доверихте да ми я дадете ,не случайно по своя инициятива ще ви държа в течение на по-нататъшното и развитие :)) кучето е е много умно,все още подлежи на дресировка ,когато я изжикам идва веднага и сяда пред мен :))) мисля,че се разгонва сега и малко трябжа да я пазя иначе се разбира прекрасно с другите кучета ,голяма игра пада просто нямам критики към нея ,в банята влязохме без проблем даже си седна докато я къпах ,обича да я решат :)) мисля че писимистите трябва да си замълчат ....и пак да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ !!! ПС :относно това дали момичето е търсило питбул или не го е направила с цел да ми помогне да си намеря куче ,така че и на нея съм и благодарен,че ми помогна ...

#22 Потребителят е офлайн   Ерика Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2008 - 09:51 PM

Много мило от ваша страна да държите предишните стопаните на Криси в течение относно това какво става с нея и как е.Сигурна съм, че са ви признателни, въпреки че са решили да се разделят с нея.
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни