Боядисване на куче
Публикувано: 14 May 2008 - 02:20 PM
Цитат
Е, предполагам не е същото като при кучетата, но пък моя позната вече трета година си боядисва чисто белият заек с боята за яйца, останала от Великден.
какво? :o
ти ме разби:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: ;D ;D ;D ;D ;D :namigam: :namigam:
Публикувано: 14 May 2008 - 04:29 PM
Цитат
Е, предполагам не е същото като при кучетата, но пък моя позната вече трета година си боядисва чисто белият заек с боята за яйца, останала от Великден.
Кажи на тази твоя приятелка да не си прави такива ексмерименти,аз като чета темата оставам с впечатлението че само специалист би могъл да прави такива манипулаций. Приятелката ти едва ли е специалист,незнам боята за яйца на каква основа е,но виждам че в началото на темата по запознататите потребители говорят за боя на неамонячна основа (дано не бъркам наименуванието). :blink:
Публикувано: 14 May 2008 - 06:23 PM
Тази за яйца е абсолютно безвредна, но ще ви цапа вас. Не се фиксира. А при първия дъжд ще имате цветни потоци по пода след разходка.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 May 2008 - 07:08 PM
Цитат
твоето куче каква порода е?
да ти кажа съгласна съм за това,че не на всички породи кучета им отива да бъдат боядисвани. :blink:
да ти кажа съгласна съм за това,че не на всички породи кучета им отива да бъдат боядисвани. :blink:
Моето куче се вижда от ляво на аватара ми - голдън ретривър, а другото е микс наподобяващ бегло немска овчарка, нито едно от двете не мисля да боядисвам

Публикувано: 15 May 2008 - 05:35 AM
Цитат
Цитат
твоето куче каква порода е?
Моето куче се вижда от ляво на аватара ми - голдън ретривър, а другото е микс наподобяващ бегло немска овчарка, нито едно от двете не мисля да боядисвам

е,ми в такъв случай да ги боядишеш няма да е много сполучливо,според мен.не си представям ретривър или куче подобно на НОК,боядисано. ;D
Публикувано: 13 August 2008 - 11:04 PM
И аз си мислих да боядисам Ърни в синичко ама нещо се отказах ;D
Един път му боядисах задните крака в синьо с водна боя ;D (нямаше какво да правя :sviruka: )
Но другата година лятото като го пострижем белчо ще помоля някои да ми помогне да го оцвета ;D само за атракция де ;D Ще си помисля :P
Но иначе идеята е яка :P
Един път му боядисах задните крака в синьо с водна боя ;D (нямаше какво да правя :sviruka: )
Но другата година лятото като го пострижем белчо ще помоля някои да ми помогне да го оцвета ;D само за атракция де ;D Ще си помисля :P
Но иначе идеята е яка :P