Змии
Публикувано: 13 March 2009 - 06:52 PM
Аз имам проблеми с моето диване.Нещо му е станало постоянно обикаля из терариума иска да излиза бута всичко обръща водата,отказва да яде....тези дни беше бутнал крушката върху торфа и се беше запалил торфа, по-точно само тлееше и пушеше ужасно.Добре, че се прибрах на време преди да е станало прекалено късно.За сега се е кротнал да видиме до кога.
Публикувано: 04 April 2009 - 01:52 AM
Ей, LUN честито за новата придобивка
много е хубава.И все пак си оставъш превърженик за питоните :) как е стария?Дай някоя негова снимка да го видим колко е пораснал :)
Аз нещо немога да хвана как да кача снимка след като обновиха сайта - такаче немога да ви покажа моята пакостница колко е пораснала :(

Аз нещо немога да хвана как да кача снимка след като обновиха сайта - такаче немога да ви покажа моята пакостница колко е пораснала :(
Публикувано: 14 April 2009 - 04:05 PM
VASKO12, в Apr 14 2009, 07:35 AM, написа:
Значи нее добре водна змия да се гледа.та толкова ли много мерише че неможе да се гледа?
Разбира се че може да се гледа но трябва по специален терариум, водата трябва да се сменя често и мирише много повече от водна костенурка например! Казвам ти го от опит гледах я един месец можеш да сия хванеш във всяко блато или река от по големите бавно течащи, просто тази змия не е подходяща за домашни условия, може би притежателите на анаконда могат да ти кажат повече все пак и тя е водолюбива, но водната змия живее предимно във вода и рядко излиза на сушата!