Публикувано: 21 March 2008 - 05:26 PM
Доказателства да си търси следовател.Тук бяха видени достатъчно неща, които в държавите по-назапад от западна Сърбия щеха да са достатъчни за края на нечия кариера и повече - щяха да донесат общото презрение на колегите им ...Можем да си направим експериментче ,ако толкова ви се вижда несериозно - да попитаме някой развъждащ расови булове или стафове (или каквито породи се сетите там) , да кажем англичанин примерно ,дали ако някой от тяхния киноложки клуб има сайт за бойни гейм тествани питове, с опнати загуби ,победи ,прочеее терминчета ще са му нужни и видеозаписи ,за да го разкостят.....
Хубавото е , че тази тема стои все още, защото преди недалечно време в една друга тема с така повдигнатия проблем беше незабавно изтривана като с доместос от форума ,а възмутените потребители предупреждавани, че това били лични работи (своевременно цитраният сайт беше временно затворен и впоследствие преработен ,но останало нещо "гейм" все пак ..,хм..- недоглеждане .)...Лични те - на мен не са ми лични ,просто поредните бидкаждиии, не са един и двама - работи са на киноложкото общество ,щото е петно това.Пък това ако общество има воля - да си решава.
Ако трябва да си говорим сериозно - тези неща не са тайна за повечето бг кинолози ,вкл.членове на УС на БРФК.В лични разговори поне десетина такива души ,ми десетина то ..та всеки вика "Знам ,амаа" ...Ми хубаво.Знайте си.То си ваша работа.
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !