Dog.bg Форуми : За кинолозите и кучешките боеве

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

За кинолозите и кучешките боеве Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 March 2008 - 11:18 PM

Натъкнах се на това в друг форум и понеже е по темата го слагам тук. Пък всеки да си прави изводи, не е трудно:

Цитат

Загадка- кой съм аз?

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#42 Потребителят е офлайн   Ерика Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 11:38 PM

Цитат

.

Телефон:
Kennel "ТОRМЕNТОR"
+359.887.798.427

Телефон:
Kennel HellBoy .................359 88 77 98 427 свален от сайта -  1:1 еднакви

Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Ерика Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 11:51 PM

Качена снимка

Hellboy's CAROLINA ( 1 x L )

Забележете ясните следи от зъби по бузата и врата на тази, при това БРЕМЕННА ЖЕНСКА.100 % доказателство, че е пускана да се бие...
Това "( 1 x L )" най-вероятно значи че имала  1 загуба (НО по една или друга причина, тази женска е
в секция IN MEMORIAM)... :huh:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Качена снимка

Hellboy's CRISTOPHER

Този мъжки, има съвсем ясни следи по лявата предна лапа, 2 под лявото око, сливащи се с бръчките и по-слабо видими на врата отгоре... :huh:

... :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 16 March 2008 - 08:33 AM

Анализирай това! B)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#45 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 09:35 AM

Цитат

Качена снимка

Hellboy's CAROLINA ( 1 x L )

Забележете ясните следи от зъби по бузата и врата на тази, при това БРЕМЕННА ЖЕНСКА.100 % доказателство, че е пускана да се бие...
Това "( 1 x L )" най-вероятно значи че имала  1 загуба (НО по една или друга причина, тази женска е
в секция IN MEMORIAM)... :huh:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Качена снимка

Hellboy's CRISTOPHER

Този мъжки, има съвсем ясни следи по лявата предна лапа, 2 под лявото око, сливащи се с бръчките и по-слабо видими на врата отгоре... :huh:

... :rolleyes:
  И мойте кучета имат следи от зъби дали се бият,по тъпо и просто обяснение не бях чел,ами ако има повече кучета и едно се е отвързало и са се сбили човека има ли вина :huh: :huh: :huh: :huh:имах над 10 кучета и като ги пусна да си играт накрая все се сбият :blink:едното намери кокъл другото иска да го вземе и готово ето ти борба :blink:

#46 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 09:36 AM

И при това бременна ;D ;D ;Dтова са белези а не пресни рани ;D

#47 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 11:12 AM

vanko2, това за белезите - по принцип си прав, че може и случайно да се получи, но тогава кучето не получава след името едиколко си W или L, нали?  :mazohist: А и друго питане ми изникна - понеже не се интересувам от кинология - тези W ,  L  , ROM ,  R.I.P - да не означават нещо като CAC , CACIB? Щото не ги срещам по другите киноложки сайтове?

Конкретно от сайта на видния кинолог Тихомир Тодоров : Качена снимка
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#48 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 March 2008 - 11:53 AM

Абе хора защо на някои от вас трябва да ви се носи вода от десет дерета за да ви се доказва истина очевидна. Аз мисля, че по въпроса, че г-н Тодоров развъжда питове за бои и участва в такива няма-никога не е имало, спор-то за мен е странно, че господина горепосочен хем го прави хем като му кажат, че го прави се държи като ущипана госпойца и също така още по-странно ми е отношението на клуба към дейности подобни- там има правилник и всички би трябвало да са го чели поне ей-тъй за информация щото няка си кофти би звучало по-назапад от Белград да кажеш, че твой уважаван член има такива извън-класни заниманийца които са в пряк разрез с правилата. И в заключение ако сега някой от клуба наскача срещу изказването ми: това е сигнал това бяха много сигнали-редно е да ги проверите, няма да бъде редно да пишете към мен с искане да давам доказателства и да твърдите, че очерням доброто име на някой.

#49 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 12:33 PM

Цитат

vanko2, това за белезите - по принцип си прав, че може и случайно да се получи, но тогава кучето не получава след името едиколко си W или L, нали?  :mazohist: А и друго питане ми изникна - понеже не се интересувам от кинология - тези W ,  L  , ROM ,  R.I.P - да не означават нещо като CAC , CACIB? Щото не ги срещам по другите киноложки сайтове?

Не знам какво означават а и неме интересува,но не е редно да се напада човека веднага и да се правят заключения.При едно такова сбиване на мойте и при опита да ги разделя получих 8 дупки от зъби,не е приятно :-така че не нападайте веднага тоя човек :-а при овчарите ако видите какво става при разгонена кучка може и да припаднете B)природа какво да направиш :blink:

#50 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 01:18 PM

Ми мерси за "изчерпателния" отговор, но всъщност въпроса ми беше насочен към някой, който знае...или го интересува.... :mazohist: А за овчарките не знам имат ли си такива неща в заглавията...И не нападам, питам само, разчитам да ми разяснят, щом е нормален киноложки похват...

П.П - То и написаното от albena нещо си стои без отговор...Що тъй?  :huh:
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 March 2008 - 01:30 PM

Цитат

Цитат

Не знам какво означават а и неме интересува,но не е редно да се напада човека веднага и да се правят заключения.

"Не знам и не ме интересува" викаш, тези L ,W ,ROM ,R.I.P. и отношението им към CAC ,CACIB и т.н.- ми ок-  разписа се ти.Сега дано някой ,когото го ИНТЕРЕСУВА , се включи.
  В темичката "Рубикон".
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#52 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 04:27 PM

loss, win...rest in peace...ROM???
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#53 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 04:32 PM

Хм,реших и моя милост да се вкючи...нека започнем малко по отдалеч:

My name is..... I am from Bulgaria.
I have been engaged in raising American Pit Bull Terriers since 2000

Formerly I had raised AST with very good exhibition qualities. In the beginning when we were learning how to walk in "Pit Bull Sport" we started with a loss for 12 minutes with our female dog STELLA  :o. Not long after that in November 2001 we lost again with EROS but this time for 1.52 minutes (Dead game) :o. Then we made a journey to Bosna & Herzrgovina to breed our female dog Yacuza's LILI with the best brood dog in Eastern Europe - Bijeljina Boy's Mr. INDIAN ROM. Seven puppies (5 male and 2 female) were born in January 2002 and now they (achieve success) win prizes and they are at the root of our dog breeding.

In December 2003 we bought from our friend Boban from Stepuevac, Beograd, Serbia & Monte Negro the male May Day Kennel's BIG JOHN who is strong inbriding of Gr. Ch. MAY DAY ROM.

#54 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 05:04 PM

Yacuza BEAST CIKLON

Father - CH. Yacuza's VIRGIL 3 W
Mother - Hellboy's AWESOME ASTRA

#55 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 05:12 PM

Yacuza BEAST BIG JOHN jr.

Father - Yacuza's BIG JOHN
Mother - Hellboy's ENIGMA

#56 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 05:19 PM

Интересно ми е на какви ''начала'' Тихомир Тодоров
или както още се нарича HELLBOY
развъжда любящите си питомци с ''Митко''
от Yacuza Kennel  B)  B)  B)

Сами преценете:
http://www.yacuza.net/home.html

#57 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 12:57 AM

''...Ако ти или който и да е, успее да докаже участието ми в кучешки битки,нека изложи факти, цитира свидетели или да покаже фотоси на моите "някогашни" любимци в "акция" или да си замълчи !!!''
                                                                                        TITO 

HELLBOY'S CAROLINA (JEVAT'S MALA) (1xL)
Окрас: red & red nose
Владелец: HELLBOY'S TITO
Заводчик: MAY DAY IN SERBIA'S BOBAN
She lost game from Knezevic & Majski's Gr.Ch.ZUJA (5xW)!!!

...http://pedigree.pitbullworld.org/pedigree.pl?command=pedigree&id=11387

#58 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 08:56 AM

Съдейки по реакцията или по-точно по липсата на реакция, положението е същото като в милото ни подобие на държавица - адекватна реакция има само от една шепа хора. Може би другите очакват самопризнания, подписани пред главния прокурор :huh:

#59 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 March 2008 - 09:05 AM

То хубаво, ма ти каква реакция очакваш? "Лош човек, безобразие, отвратително!" Ще напишем това, което мислим, и? Какво от това?
Ако някой е възмутен от каквото и да е и има доказателства, публичното възмущение във форумите няма да му донесе кой знае каква промяна.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#60 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 March 2008 - 09:34 AM

Цитат

То хубаво, ма ти каква реакция очакваш? "Лош човек, безобразие, отвратително!" Ще напишем това, което мислим, и? Какво от това?
Ако някой е възмутен от каквото и да е и има доказателства, публичното възмущение във форумите няма да му донесе кой знае каква промяна.

Еми да се уточня, щото явно не ме разбират.
Никой няма да се задейства, заради писания по форуми. Ако някокй иска промяна - пише съответните писма до съответните органи, прилагайки доказателствата.
Иначе е като с мамите. Цяла тема с нахапани от кучета и нито една от тях не си е направила труда да напише жалба, оплакване. Ма едната била ухапана от съседското куче и как сега ще си разваляме отношенията по съседски, а кучето продължава да ходи без повод и да се звери на всеки. На другата, която много се разстроила от това, че я ухапало куче - стопанката на кучето била приятелка на приятелка - как да се оплаче... И това куче сиходи по улицата и си хапе все още, докато не стане някоя яка беля.
Та идеята ми е - това, че някой изнася кякакви факти във форум - не води до никакви действия.
Никой  няма да се "самосезира" ( ;D) - трябва да се поиска.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни