Dog.bg Форуми : За кинолозите и кучешките боеве

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

За кинолозите и кучешките боеве Оцени темата: -----

#261 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 March 2010 - 11:31 AM

Кажете го кой е тоя , незнам кво го криете????
User's Signature

Качена снимка

#262 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 March 2010 - 11:37 AM

Аз също искам да разбера кой е той , ако някой знае да каже ...... dry.gif
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#263 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 01:21 PM

Здравейте, казвам се Силвия Неделчева и съм съпруга на Тихомир Тодоров. В това си качество ще пиша през неговия акаунт, тъй като Тихомир в момента не е в града и не може да отговори на отравените му безпочвени обвинения. Няма да навлизам в подробности относно публикуваната по-горе статия. Това, което искам да отбележа е, че очевидно авторката г- жа Мариянска не само, че пише откровени глупости, но дори не си прави труда да проверявя източниците си. Поставянето на името на Тихомир в цялата история се базира на слухове - изказвания на хора в сайтове на природозащитници, които дори не са споменати и не могат да се проверят техните мнения. Също така изявления от рода "говори се" нямат нищо общо със сериозната журналистика, а също така са и наказуеми. В тази посока ще направим консултации с адвокат, а също така ще осъществим връзка с въпросното издание "БЛИЦ", за публикуване на опровержителна информация и публични извинения. Тази статия, а и направените коментари от посетителите на този форум доказват само колко лесно сме податливи на манипулации и че веднъж като ти лепнат някакъв етикет е трудно да докажеш "че нямаш сестра". Съвсем скоро Тихомир сам ще изкаже мнението си по тази тема. Желая приятен ден на всички.
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#264 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 01:32 PM

Добре,защо не пишат за мен или за някой друг такива неща?Мисълта ми е,че за да се поставят такива обвинения трябва да има причина.Иначе съм съгласен с това да се сърдите,поради липса на доказателства.
Лек ден!
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#265 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 02:00 PM

сред качествата на лицата, занимаващи се с този бизнес особено изпъква пълната липса на морал. За нормалния кучелюбител е трудно да си представи колко безочлив, арогантен и лъжлив е този човек, но това е нормално защото той е чудовище, чиято политика за оцеляване е именно постоянната мимикрия в тълпата.
Хората, които гледат и пускат животните си на тези боеве не споделят в никаква степен мирогледа на средния посетител на този форум, макар и да се научили да не се издават. Затова са така успешни. Ако сте запознати с начина на живот на повечето масови убийци - те споделят същата тактика. Любезни, приятни, активни членове на общестовото, добри съседи ... големи любители на животните. А всъщност всичко е лъжа, фасада, мимикрия зад която има само едно отвратително чудовище жадно за насилие и кръв.
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#266 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2010 - 09:07 PM

Зад всеки слух се крие доза истина.Не мисля , че някой ще почне да си пише тъпотии просто така...
User's Signature

Качена снимка

#267 Потребителят е офлайн   d_i_d_o Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 12:00 AM

Цитат(plamenko @ Mar 16 2010, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Зад всеки слух се крие доза истина.Не мисля , че някой ще почне да си пише тъпотии просто така...

Здравейте
Това не е цялата истина.От тези боеве преди месец той си купи вила в едно селце до Силистра за скромната сума от 250 000 лв. със седем декара място,басеин с олимпийски размери,направи закрит ринг за кучешки боеве с официална трибуна.За тези пари не е плащал нито лев данък и го разследват дори от ФБР и КГБ.А кучетат не ги храни,пуска ги да си намерят нещо за хапване.
Отскоро чета този форум,но ми прави впечатление,че и тук разбирачите са повече от колкото самите им любимци.Като чета какво сте писали силно се съмнявам,че познавате въпросният Силистренец Тихомир Тодоров.А след като не го познавате и решихте да пишете за него защо не проверихте дали източникът ви на информация е достоверен или за вас е важно да има кого да плюете.Както е казал някой Като изкарат сестра ти,че е курва върви доказвай ,че нямаш сестра.Това което правите е също наказуемо,както и това което се прави на тези боеве.Защо не прочетохте в форума за коя порода пише най активно човека или неправите разлика между АСТ и питбули.Моят Циклон си е играл с едно негово куче и е ЦЯЛ.Или просто е било нахранено и не е проявило интерес към ходещата закуска.
Човешката завист и глупост са безпределни.Много от вас са се взели прекалено на сериозно.Откога не сте се виждали в огледалото и не сте си задавали въпроса дали се познавате с човека отсреща?Дали не сте се самозабравили?Ако утре за вас някой пусне подобна глупост как ли бихте се почувствали и реагирали?А дали вие не пускате вашите любимци да се хранят с бездомни кучета и котки,а защо не и с хора.Проверете си инфото и тогава пишете.
Ако грешкате е моя,ще ви се извиня,но се надявам и вие ако сте сгрешили да направите същото с Тихомир.

#268 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 18 March 2010 - 02:07 AM

Цитат(Bluray_dog @ Mar 17 2010, 09:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Щом самият клуб са решили на време да спрат
въпросния човек,явно само те са поели инициативата!!!
А според подписа му-доста активно продължава
да си развъжда и още КУП породи,като е ЧЛЕН
на тях както и БРФК.Добре де-това не е ли в разрез
с всякакви правила на киноложката организация?
Какви са тези безумия отново в България?
Ако въпросната случка беше в някоя НОРМАЛНА
Европейска страна,въпросния щеше да бъде осъден
доста солено дами и господа...но какво правим тук?

Бях писал лично съобщение на този човек,за да ми помогне
уж като подвизаващ се като стаф мастър тук,за кученце.
Сега като си помисля ме побиват тръпки-добре,че не се сдобих
с животно от него!!!

Колко трябва да си глупав,за да не прозреш истината от НЕУСПОРИМИТЕ
ДОКАЗАТЕЛСТВА?
А Вие госпожо-с какво самочувствие и дебелоочие смеете да се
явявате тук и да твърдите за правда и лъжесвидетелство?
А че мъжът ви развъжда КУП породи-и то ли е ЛЪЖА?
tb_195.gif

Лично съобщение
Bluray_dog
Профил на потребител
Добави Приятел
Изпрати ЛС
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
Виж темите
Виж коментарите Алоха,Торментор, Feb 15 2010, 09:54 PM

Advanced Member

Група: Потребители
Съобщения: 146
Потребител N: 120,068
Дата на регистриране: 7-December 09

Здрасти най-после и на лично.
Имаш ли информация за някое добро
животно да се продава в близост до България?
Сърбия,Унгария?И на какви цени?

Блу Рейчо, айде бъди така добър и покажи фотос да те видим кой си и как изглждаш,
че будиш много съмнения. Значи, продължаваш с интригите и даже лъжеш - няма лошо щом
така искаш, ама я сега аз да ти постна писъмцето до мен, пък ти бъди така добър/добра и сложи
моят отговор. Та, да се види какво си ме питал и какво аз съм ти отговорил, че нещо май послъгваш!

Не се опитвай да опонираш на жена ми, че да не се срещнем на четири очи. Не я меси в долните ви интриги!

Тази, подвизаваща се във в-к "Шок" и в-к "Шоу" измислена журналистка е чула и недочула нещо и хоп съчинила
нещо с което да впечатли читателите на жълтите и помиярски медии. Ако се имате за интелигентни хора, как тъй лесно
се оставяте да ви манипули някаква пишеща под псевдоним драскачка и нейните помагачи - псевдокинолозите от
село Драгалевци? Опомнете се хора! Тази драскачка ще си получи заслуженото и ще отговаря пред закона.

Сериозните журналисти базират твърденията си на документи, проверяват достоверноста на инфото си,
и свързват се с въпросния човек за който ще пишат материал. Ако драскачката си беше направила
труда да ме потърси и пита, щях на драго сърце да и кажа какво знам и тя не би изпаднала в
такава неловка ситуация - да пише глупости! Бих я поканил да види имотите и кучетат ми
и чак тогава да пише какво се говорело че имам, кръвожадни и изроди ли са и т.н.

Който ме познава знае кой съм и колко струвам. Приятелите ми, които са
доста на брой значт дали съм мъчител на кучета, колко съм имотен
и дали съм комарджия и измамник. Другите само бръщолевят!

Аман от интриганти и недостатъчно умни хорица... ud_009.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#269 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 08:53 AM

Тихомир да участва в боеве с кучета,не вярвам.Един път сме се виждали и сме говорили на един CAC-Попово миналата година.Определено не отговаря на профила за човек занимаващ се с боеве.Човека е жива енциклопедия на породата АСТ,това за мен е достататъчно да го изключа от подозрение.Хората свързани с боевете са страхотно прости,гаранция.Общувал съм с няколко такива човека,голяма простота и комплексарщина. Ако някой любител на тези боеве иска да се докаже че е интелигентен мога да го поканя на словесен диспут,за да му докажа колко е прост.Не може да си любител на тази гавра и да си свестен.Мангали и кандидат-мутрички с анцунзите слизат от БМВ-5 ца 92г. или марцедес 124 и се бият в гърдите колко са велики.Преди 7-8 години ме заведоха на един такъв ринг около село Каменар варненско.Не е истина какви сульовци и глъмпери имаше там,стана ми гадно още преди да започнат боевете и си тръгнах.Само като видях хората какви са там и какви работи си говорят помежду си,разбрах че мястото ми изобщо не е там.Само за гейм се говори,гейм,гейм.Какъв гейм бе?Неконтролируема агресия към себеподобни е това,гейм било,тъпаци нещастни.И най лошото е ,че тази агресия се развива и моделира умишлено. Изнервих се и спирам да пиша,че пак ще ме упрекнат че не се изразявам възпитателно за децата които четат форума.Айде лек ден! Не вярвам,че Торментора има нещо общо с престъпленията които се опитват да му препишат.
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#270 Потребителят е офлайн   LucaB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 10:31 AM

...относно горецитираната статия:
Право на отговор има всяко физическо или юридическо лице, независимо от неговата националност, чиито законни интереси и по-специално лично достойнство и добро име са засегнати от твърдение, съдържащо неверни обстоятелства! Правото на отговор е правен инструмент,
предвиден в законодателството на РБ и актовете на Съвета на Европа, с цел да се даде възможност за изясняване на цялата фактическа обстановка, да се преодолее едностранно тенденциозно представяне на фактите, да се опровергаят изнесени (разпространени, публикувани) неистини чрез доказателства от засегнатата страна.
Печатът е свободен, но свободата е и отговорност! Всеки гледа на проявите на поръчковата платена журналистика като недопустима злоупотреба със свободата на словото. Всеизвестна истина е, че журналистите често не могат да подсигурят доказателства за истинност и тогава материалите не са нищо повече от 'жълтини'!
...относно боевете:
Организирането на боеве с животни е престъпление и всеки замесен в подобни зверства трябва да понесе отговорност, съгласно НК на РБ!

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
FACEBOOK

#271 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 18 March 2010 - 11:38 PM

По между си може да продължите и на лични съобщения.

Темата временно се заключва.

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни