Да, иначе мисля, че много прилича на Рън, дори по начина, по който си държи ушите. Жалко, че снимките не са толкова добри. Струва ми се, че Рън има повече бяло отпред на гърдите. Така да се каже "герданчето" му е прекъснато. А при това мисля, че не е и за това си позволих подобно заключение. Дано да греша и да го откриете.
Офф като се загледам възможно е и да е той, но по-проскубан. Шарката на гърдите наистина не се вижда много добре за да се сравни. Не спирам да се оглеждам за него.
Скитащо породисто /може би/ хъски, кв. Надежда
Публикувано: 18 March 2008 - 10:54 PM

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 18 March 2008 - 11:22 PM
Моето скромно мнение е,че между Рън и намереното хъски няма никаква прилика,но стопанката най-добре си знае ...
До колкото виждам въпросния Рън има съвсем различна форма на главата и тялото според мен,освен това си държи опашката навъртяна,докато това хъски дали защото скитори или друго си я държи пусната :-
Не знам и по украсна много,много не си приличат :( желая ви късмет все пак дано го откриете
До колкото виждам въпросния Рън има съвсем различна форма на главата и тялото според мен,освен това си държи опашката навъртяна,докато това хъски дали защото скитори или друго си я държи пусната :-
Не знам и по украсна много,много не си приличат :( желая ви късмет все пак дано го откриете

Публикувано: 18 March 2008 - 11:25 PM
Опашката не е гаранция, освен ако на кучето не му е съвсем навита и винаги така си я носи. Иначе хъскитата, когато са уморени я отпускат, както и когато са спокойни и наоколо няма други кучета. А снимките на хъскито в Надежда са точно в такава обстановка. Все пак не зная самият Рън точно как си я носи и за това не го коментирах. Иначе Рън мисля, че е по-черен и с по-окосмена опашка. Това куче ми се струва с друг тип косъм, и в цвета му има и топли нюанси, но пусто по тези снимки не се вижда добре. :-

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 23 March 2008 - 10:14 AM
Оттогава май никой не е виждал хъскито в района, явно е прибрано и нямаме никаква следа, а и никой не се е обаждал по разлепените там обяви. Продължаваме да го търсим навсякъде и с всички средства. Благодаря за сигналите и за съдействието. Относно опашката: Рън наистина я носи винаги вдигната нагоре, освен когато е замислен, уплашен или когато дебне котка, така че кучето може и да не е той, освен ако случайно е хванат все в тези пози. Очите му са много специфични- кафяво и наполовина кафяво и наполовина синьо и така най-лесно може да се разпознае.
Публикувано: 30 March 2008 - 04:52 PM
Днес сутринта ми се обадиха, че въпросното хъски е видяно пак около блок 461. Благодаря впрочем много на жената за сигнала. Когато пристигнах с такси, тя стоеше на мястото и ме чакаше, като наблюдаваше кучето. Оказа се, че не е Рън. Очевидно е домашно, с каишка, хранено е, не е слабо и е пълно с енергия, не спира да тича с няколко бездомни кучета. Може би е от околните къщи и го пускат или често бяга, или пък хората са го били взели миналата събота и в неделя са го върнали пак там. Недоверчиво е и е трудно за хващане. Като им купих и дадох кремвирши, всичките кучета се приближиха, само то стоеше на 2-3 метра и чакаше да му ги хвърля там, след което ги изяде, но не се приближи. Очите му са светлосини (и двете очи) и в бялото на козината му има леки бежови оттенъци май не е мръсно или кал, докато при Рън очите са кафяво и кафяво-синьо и бялото си е чисто бяло (дори и да се изцапа, той сам се почиства като котките). Иначе окраската и шарките са същите като форма, има и малко бяло на врата, бягаше с постоянно вдигната опашка, само извивката на гърба е малко по- различна. Ако не е от къщите, сигурно някой го търси. Аз не го хванах, защото си помислих, че е домашно от къщите и най-вече защото бягаше и не успях. Не съм виждала обява за изгубено подобно куче, но ако сте видели, пишете да търсим стопаните. То си стои и се върти в района.