Цитат
Бини аз ще спра дотук,
.....
Не знам какво толкова те обидих и защо реагираш така остро. Нито съм обиждала някой /не знам какво беше това "Кто обидиш двама, трима, петима, двайсет души, ще се оправят ли нещата - НЕ"/, нито съм казвала, че кучетата без родословия са грозни или нещо такова.. нещото, което мразя е да ми изопачават думите, така че недей.
А за трите сантимерта или по-късно, може и много повече /както каза Wyvern/. За мен лично и три сантиметра са много, щом става въпрос за създаване на поколения.
Цитат
Някои не трябва да се заплождат, но заради това трябва ли да им теглиш ножа?
Това не го разбирам, кога пък съм "теглила ножа" на някой за ТОВА :rolleyes: , че не трябва да се заплождат. Точно такива хора, които знаят това и не си заплождат кучетата ШАПКА ИМ СВАЛЯМ!
Цитат
Това е животно, то не гледа външната красота, то не гледа длаи собственика му е богат или беден, не гледа дали родителите му са с 3см по големи или по малки, не разбира защо ходи по тези рингове, вместо да отиде на дълга разходка със топанина си. Това са животни-кучета, които всички ние тук обичаме малко или много.
Кога пък съм казала, че това се гледа? Това просто няма какво да го коментирам, ако все пак всички развъждаха хъскита по-високи от нормалното нали се сещаш, че нямаше да има хъскита, а само аляски маламути /нещо като тях/.
И не казвам, че стопаните с не-родословни кучета ги обичат по-малко и да не пишат във форума /тук вече наистина излезе от темата/. Всичко, което написах ставаше въпрос за РАЗПЛОД ... иначе и не-родословните са редом с тези с родословия и те са обичани, красиви,
ПРЕКРАСНИ! Не знам защо трябваше да се скараме, стана ми много неприятно, аз просто исках да кажа, че не бива да се допускат до разплод.. :rolleyes:
А защо всички се обиждат?! Това не мога да разбера, какво е обидното кучето да няма бебета?
Всички, гледам, изопачават думи, с това, че е казано, че кучето им било грозно или някакви такива работи.
НИЩО ПОДОБНО!
Надявам се, този път, да ме разбереш.
Подкрепям мненията на
Huskypower,
Wyvern и
North face
Цитат
НЯМА ЖЕНСКА С РОДОСЛОВИЕ БЕ ХОРАААА, ПРОСТО НЯМА, ТО ИМА, АМА АЗ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА, А КАТО ПИТАМ ДАЛИ ИМАТ РОДОСЛОВИЕ СЕ ОБИЖДАТ ХОРАТА. Как да питам ми кажете, къде да я намеря?
Пиши на развъдници, ако те харесат кучето ти може и да имаш късмет, пускай обяви, женски има, просто трябва да бъдат намерени. ;)