аз не зная за такива места,на дали няма да е добре да проверите и по приютите за всеки случаи,ако не сте ходили вече!!!
дано имате късмет и да си го намерите там за където става дума,поне ще си го варнете
УСПЕХ ;)
Изгубен черен лабрадор
Публикувано: 29 March 2008 - 06:13 PM
Вече започнаха да ни звънят измамници!!!
Днес следобяд ни се обадиха от GSM 0898375228 и ни казаха, че са прочели за обявата от интернет и кучето ни е при тях. Уговорихме се къде да се срещнем, на една бензиностанция. След като бяхме там се започна по телефона - ще получим ли скромно възнаграждение и отговорът ни беше - Да, разбира се! Тогава поискаха да им купим два ваучера от 15 лева на Глобул. Те били на близо и като им издиктуваме кода от ваучерите, щели да дойдат и да ни дадат кучето. Тогава стана ясно, че са измамници и мъжа ми му казва по телефона - а, значи така ставали измамите - ти си един мошеник, а оня продължава да се защитава и да се оправдава, че като ни върнел кучето, сме щели да извикаме полиция и т.н.
Пиша това, за да знаят повече хора, с обяви загубени животни, за тази схема.
Не знам дали има смисъл да давам този номер на полицията - чувала съм, че предплатените карти не можели да ги проследяват.
Днес следобяд ни се обадиха от GSM 0898375228 и ни казаха, че са прочели за обявата от интернет и кучето ни е при тях. Уговорихме се къде да се срещнем, на една бензиностанция. След като бяхме там се започна по телефона - ще получим ли скромно възнаграждение и отговорът ни беше - Да, разбира се! Тогава поискаха да им купим два ваучера от 15 лева на Глобул. Те били на близо и като им издиктуваме кода от ваучерите, щели да дойдат и да ни дадат кучето. Тогава стана ясно, че са измамници и мъжа ми му казва по телефона - а, значи така ставали измамите - ти си един мошеник, а оня продължава да се защитава и да се оправдава, че като ни върнел кучето, сме щели да извикаме полиция и т.н.
Пиша това, за да знаят повече хора, с обяви загубени животни, за тази схема.
Не знам дали има смисъл да давам този номер на полицията - чувала съм, че предплатените карти не можели да ги проследяват.
Публикувано: 29 March 2008 - 06:48 PM
Да, това е редовен номер, за съжаление.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 April 2008 - 01:05 PM
http://malki-obiavi....07&u=1-това намерих, като ровех из нета. Дано...
Публикувано: 09 April 2008 - 02:01 PM
Цитат
http://malki-obiavi....07&u=1-това намерих, като ровех из нета. Дано...
Благодаря, но тази обява аз я пуснах. Едни хора са намерили този черен лабрадор и ни се обадиха да отидем да видим дали е нашия, защото са го намерили близо до нас. Оказа се, че не е нашия и сега му търсим стопаните и на този черен сладур. Ще се обадя на хората, при които е, да ги питам могат ли да го заведат на ветеринар, да се провери дали няма чип.