- (17 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 21 March 2008 - 09:54 PM
Кучето е намерено на село през лятото,хранено и прибрано после в София от моя съседка.Лекарят установи пневмония и воден плеврит,лекувано,но не пълнее.Младо е 4-5 годишно.От известно време го оставят само на двора,преди спеше в мазето на топло,там има парно.Съседката няма възможност за лечение и добра храна и иска да го евтаназира.Засега аз съм поела храненето,ще викам и лекар,но не мога да поема всички изследвания и лекарства,имам много животни.Даден ми е срок 1 месец.
Помогнете да дадем шанс на Алба,в нея има още много живот.Добра към хора и животни,има нужда само от лечение,добро гледане и нов двор. тел 0886151525
mitreva2004@gmail.com

Във всеки човек живеят и се борят доброто и злото. В наши ръце е изборът-кое да победи...Най-верният съюзник в тази битка е Любовта!
Публикувано: 22 March 2008 - 03:09 PM
Публикувано: 22 March 2008 - 05:14 PM
Цитат
Да разбирам ли, че ако ви се помогне финансово - вие ще можете да водите кучето на лекар и дай боже, ако се стабилизира ще остане там?
Ако е така - може да се пращат записи по пощата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 March 2008 - 08:36 AM
Публикувано: 23 March 2008 - 11:08 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 23 March 2008 - 11:21 AM
Поздрави! :wub:
Публикувано: 23 March 2008 - 10:30 PM
ето я Албичка
милата е доста зле
fireogi едва ли SMitreva се съмнява в докторите от Врацаюпросто Алба е в окаяно състояние и не се знае дали хората като я видят няма да се откажат
Не, че това че живее в нечии двор и помага с нещо.
Алба има нужда от доста разходи и от още повече обичащи я стопани

Публикувано: 23 March 2008 - 10:34 PM

Публикувано: 23 March 2008 - 10:52 PM
Мисля, че трябва да е напише: има нужда от такива и такива изследвания, такива и такива снимки, това ще струва толкова и толкова.
И - който има желание да помогне.
После:получени от този - толкова, от онзи - онолкова, изхарчени - толкова. Не е първата тема, вкоято някой има нужда от помощ, а схемата е общо взето една.
Но не знам защо това го казвам аз, а не SMitreva.

Публикувано: 24 March 2008 - 12:21 PM
Изследванията са пълна кръвна картина - 30 лв.
Рентгенова снимка 1 бр. - 15 лв.
посещението и прегледа на лекаря - 10 лв.
После не знам какво ще се изписва от лекаря и какво ще се купува за лечението. За сега ми е казал да направя горепосоченото. Адреса си ще изпратя на всеки, който го иска на лична поща, телефона ми е 0886151525.
Публикувано: 24 March 2008 - 04:04 PM
Цитат
Колкото и ужасно да изглежда, трябва да и се даде шанс да живее. Радвам се, че има хора, решили да и помогнат. А грижите и обичта правят чудеса. Ако ги получи, след време ще изглежда съвсем другояче.

прочети правилата за подписите
- (17 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »