Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 25 March 2008 - 03:12 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 03:40 PM
Цитат
Може да не сме най- обичащите и грижещите се, но повечето имаме по няколко кучета и сме и ще помагаме многократно. Също така ще споделяме мнения когато не одобряваме нещо. Ако някой няма време да чете и пише от кучета, значи има проблем! И не е зле да го осъзнае. Вече имаше тема по въпроса.
Мнението ми е че мястото на това куче не е при хора, които не полагат грижа и нямат чувство за отговорност към него! :huh:
Публикувано: 25 March 2008 - 04:16 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 25 March 2008 - 05:05 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 05:10 PM
Цитат
и аз разбирам опасенията ти,има много случаи на занемаряване и незаинтересованост и за това е добре,че проявяваш мнителност. Фабриката е на мъжа ми и едва ли ще ме уволнят,а освен това винаги има пазачи,тук отглеждаме и конете ни-з броя. а колежката своите 6 ловни кучета в специални клетки.

Публикувано: 25 March 2008 - 05:10 PM
Цитат

Публикувано: 25 March 2008 - 05:24 PM
ЩЕ ОТГОВАРЯМ САМО НА ПИСМА СВЪРЗАНИ С АЛБА!
МОЛЯ НЕ СЕ РОВЕТЕ В ЖИВОТА МИ! АЗ НЕ СЪМ САМОТНИЦА ЗА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ТИКАВА НЕЩА, ЧЕ НЯМАЛО КОЙ ДА МИ ГЛЕДА КУЧЕТАТА, ИМАМ СЕМЕЙСТВО!!!
Публикувано: 25 March 2008 - 05:35 PM
Утре ще дойде доктора и ще каже неговото си мнение и какво ще приложи като лечение. Говорих със "собственичката й". Ще я остави в двора си докато я излекувам и намеря осиновители. Помолих я да бъде прибирана в мазето докато е студено - обеща ми. Докато се излекува Алба ще остане тук и аз ще я храня и ще се грижа за нея. След това ще я дам на подходящи осиновители.
Публикувано: 25 March 2008 - 05:40 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 05:53 PM
Отново конкретен въпрос касаещ Алба: при сегашните й собственици има ли условия за лечение и ще бъде ли тя предпазена от стресови ситуации?
Публикувано: 25 March 2008 - 05:54 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 05:58 PM

Публикувано: 25 March 2008 - 06:31 PM
Цитат
То всичкото хубаво ,но жената отсече - НЕ и туй то.
По-хубаво от двора на съседката явно няма. Обещала тя да я прибере в мазето все пак...
SMitreva сигурна съм,че сте много добранамерен човек и съм убедена,че искате най-доброто за Алба и т.к. Вие очевадно не можете да й го осигурите позволете на някой да го направи вместо Вас.Иначе не разбирам защо сте написали това
Цитат
[i]Искат да Ви помогнат и да й осигурят всичко това ,какъв е проблема сега. Проверете хората,проверете мястото, поговорете.Това куче има нужда не от гранулите и от мазето на сеседката Ви ,а от много повече,което нито тя,нито Вие можете да й дадете.Временно разрешаване на проблема, не е това,което трябва на кучето ,а много внимание и грижи,може пък Anna3 да е нейния човек. Дано размислите,хората са наясно,че Алба не е добре,няма да ги подведете с нищо,те просто искат да помогнат. Късмет й желая на кучицата!!!!
Публикувано: 26 March 2008 - 11:59 AM
На снимката има петна от бронхопневмонията, но от изследванията се вижда, че в момента няма възпалителен процес, т.е. бронхопневмония. Останалото е в нормата!