Dog.bg Форуми : Изгубено или откраднато гонче край село Виноградец, Пазарджишко

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубено или откраднато гонче край село Виноградец, Пазарджишко

#1 Потребителят е офлайн   teodosii Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 25 March 2008 - 01:40 AM

Изгубено или отграднато гонче в района на село Виноградец или по точно около магистрала Тракия (бензиностанция OMV). Моля всички които видят такова куче при човек, който никога не е имал или просто го е видял някаде да се обади на долупосоченият телефон за връзка.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

В замяна ще получите възнаграждение!
Много ще бъдем Благодарни ако ни се обадите!
Телефон: 0888943763

А има и друг проблем. Значи съмняваме се да не е откраднато от колегите ми които също са ловджий и след това да не е закарано някаде и  да е продадено вече.... та въпросът ми е следният: дали някой от вас е ходил на гледачка за да си намери изгубеното куче и дали ако сте ходили има резултат. Следователно ако сте ходили моля Ви напишете при коя точно.
Благодаря Ви предварително!!!

#2 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 01:36 PM

Съжалявам че нямам информация за кучето, нито за гледачка, но с ловджийските кучета е добре да бъдат осведомени граничните пунктове. На няколко места четох вече, че има хора тук-таме сред тях, които се оглеждат за откраднати кучетата които преминават границата. Обадете се по гранични пунктове и МНОГО любезно помолете да се оглеждат и да им пуснете факс със снимка и описание на кучето.

И нещо друго, принтирайте обявата и я пуснете на ветеринарите в района ви.

#3 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 02:10 PM

за съжаление, мога да помогна само със съвет. ние също два пъти вече губим гончета. за щастие развръзката поне е добра. като начало е МНОГО важно дали кучето е вдигнало животно и за това сте го загубили. ако случаят е такъв, гончетата имат невероятна ориентация (вие всъщност го знаете) и винаги се връщат там където сте ги оставили или пък сте били заедно. проблемът е, че като не ви видят там сядат, лягат и чакат докато не се появите и обикновено някой друг ловец ги намира и прибира. така, че съветът ми е ако не се появи там, където изчезна разпитвайте съседните ловни дружинки и ги предопредете, да се оглеждат. лошото в случая е, че ако знаят, че животното работи може и да нямат желание да га върнат.
дано да имате късмет, не губете надежда, ние първото ни гонче го търсихме месец. болни бяхме. цялата фамилия вечер след работа кръстосваше витоша, и коледа и нова година даже прекарахме в в гората. накрая се оказа, че е отишъл там където баща ми го е оставил, и съседна дружинка го намерили.

и един съвет, ако загубите ловно куче, оставете, шапка, потник или друга дреха, така куч ще знае къде да ви чака. така намерихме второто

УСПЕХ
User's Signature

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 March 2008 - 02:19 PM

Цитат

цялата фамилия вечер след работа кръстосваше витоша

Въх, какво се лови на Витоша?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 02:40 PM

прасета колкото искаш.....
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 02:52 PM

За много хора може да е несериозно това за гледачката (аз лично не съм ползвала такива услули и не знам дали бих, но това е съвсем друга тема), но! преди години леля ми откри немската си овчарка точно по този начин. Кучето беше изчезнало в парка при неприятен инцидент, какъв точно няма значение, и го нямаше почти 3 месеца. Та в зората още на телевизионните предавания с екстрасенси и пр. вижда леля ми телефон на някакъв човек - "гледач", обажда се без да има особени надежди, отива там, той разпънал една карта на София и показал район от няколко пресечки, където е кучето. Същата вечер минала леля оттам с колата и видяла любимото куче и така.
Просто споделям....
Успех дано го намерите!

#7 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 03:02 PM

абе това е шанс 1:10000000000000000000000000, стига с тези идеи. звънете по всички възможни ловни дружинки в околността
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   teodosii Икона

Публикувано: 25 March 2008 - 08:34 PM

Ами както казвате най-лошото е че кучето си работеше много добре ... и след като са я видяли другите ловджий и са искали пак да я заплодят и да им дам след това  кучетата. Обаче точно тогава когато я загубих тя беше в ранен стадии на разгонването и мисля, че точно заради тази причина кучето е било със други кучета и след като съм казал на колегите ми, че я загубих някаде, точно тези които искаха кучта от нея може би са тръгнали.... и ето резултата .... Според мене лично кучето е или в селото ми или някакаде извън България, както казвате. Иначе аз съм я пускал не един или два пъти и тя се е прибирала сама и този път пак си мислех че ще си дойде сама.... нооо .. ето резултата.
Иначе Ви благодаря за това кадето ме подсетихте да кажа на граничарите!

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни