Фотогалерия на САО
Публикувано: 11 May 2008 - 09:41 PM
:->)
Хубави снимки и ЖИВОТНИ, и природа, и чорбаджийчета! БРАВО! :palec:
Аз получих следният отговор от експерт-кинолог: "Такива азиатци се изключват от селекция защото показват по-голяма поддатливост на болести, по-ниска ефективност на работа и психиката им е по-лабилна."
Но отговора не ме задоволи, защото не ми дадоха примери с такива кучета и не ми беше обяснено конкретно от какво се разболяват, тенденциозно ли е, в какво са по-различни в работата си, как са отчели че психиката им е по-слаба.. Изобщо на база на какви изследвания е установено и вписано това в стандарта - нямам идея. :blink:
Поздрави.
пс. Черният от Еркин и Аю Даг ли е? :blink: Как се казва?
пс.2. Тони, благодаря за отговора. Може ли да публикуваш снимки на Селим и Алеза? :blink:
Поздрави!
Хубави снимки и ЖИВОТНИ, и природа, и чорбаджийчета! БРАВО! :palec:
Аз получих следният отговор от експерт-кинолог: "Такива азиатци се изключват от селекция защото показват по-голяма поддатливост на болести, по-ниска ефективност на работа и психиката им е по-лабилна."
Но отговора не ме задоволи, защото не ми дадоха примери с такива кучета и не ми беше обяснено конкретно от какво се разболяват, тенденциозно ли е, в какво са по-различни в работата си, как са отчели че психиката им е по-слаба.. Изобщо на база на какви изследвания е установено и вписано това в стандарта - нямам идея. :blink:
Поздрави.
пс. Черният от Еркин и Аю Даг ли е? :blink: Как се казва?
пс.2. Тони, благодаря за отговора. Може ли да публикуваш снимки на Селим и Алеза? :blink:
Поздрави!

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 14 May 2008 - 07:50 PM
Цитат
Тони може ли повече снимки на това куче и баща му? Ако може разбира се.
За съжаление нямам повече снимки на това куче. Всичко, което са ми изпратили е в страницата му. Там е още бебе. Татко му е Арлай майка му е Анди от Горан на Драганов. Техни снимки също има на страницата. Ако те интересува нещо повече, питай.

www.gorannadraganov.com
Публикувано: 14 May 2008 - 08:02 PM
Цитат
:->)
Поздрави!
Поздрави!
Селим вчера навърши 8 години. В момента сменя косъма и не е много за снимка, но тези снимки са от "разцвета на силите му" www.gorannadraganov.com/4874/index.html
На Алеза ще ти избера пресни снимки, само че малко по- късно, извинявай за забавянето.

www.gorannadraganov.com