Фотогалерия на САО
Публикувано: 06 December 2010 - 03:47 PM
г-жа саздова ти каква си та някои дасе занимава с теб куче ли имаш сао или нещо разбираш та някои дати обрьща внимание ти си интересна колкото миналогодишния сняг
аиде стига че става банално
аиде стига че става банално

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 06 December 2010 - 04:08 PM
Anna 3, в 06 December 2010 - 01:55 PM, написа:
Продължавам да харесвам Амар,но той не е 90 кг. Къде в стандарта се посочват такива кг-ми като нормални?
Амар няма нищо общо с това,което сте показал,за по-едрите говоря,нито като ръст,нито като глава и др. Да не говорим за Пелен,който е на фона на тези,като "вейка"
за Кичи не мога да кажа,не съм я виждала.
Амар няма нищо общо с това,което сте показал,за по-едрите говоря,нито като ръст,нито като глава и др. Да не говорим за Пелен,който е на фона на тези,като "вейка"
за Кичи не мога да кажа,не съм я виждала.
килограми в стандарта???
явно и представа нямате какво съм показал,за да кажете че амар няма нищо общо с тях!!! достатачно нали,
да спрем до тук,няма нужда от повече драскане..
Публикувано: 06 December 2010 - 06:36 PM
Публикувано: 06 December 2010 - 07:02 PM
Прави сте момчета,ще ви оставя да си подклаждате взаимно самочуствието,то и между другото на всякъде в другите сайтове си с БАН,нека поне тук ти остане право да се изявяваш.
Ако във форумите участваха само разбирачи,май нямаше да има нужда от тях.
Останете си със здраве и горещо ви желая да имате кучета,които добре се представят по ринговете!!!
Останете си със здраве и горещо ви желая да имате кучета,които добре се представят по ринговете!!!

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 06 December 2010 - 08:18 PM
Anna 3, в 06 December 2010 - 06:07 PM, написа:
Прави сте момчета,ще ви оставя да си подклаждате взаимно самочуствието,то и между другото на всякъде в другите сайтове си с БАН,нека поне тук ти остане право да се изявяваш.

Бьркаш се не навсякьде само при ванко и н.атанасов имаме бан защото сме /аборигени/ /примитиви/
/неандерталци/ и от тогава с диан сме в траур тагуваме много аиде сега отиваи при тях дружно дани изкоментирате желаем ви здраве и щастие

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 06 December 2010 - 08:30 PM
Евтим Стамболов, в 06 December 2010 - 07:23 PM, написа:
Anna 3, в 06 December 2010 - 06:07 PM, написа:

Бьркаш се не навсякьде само при ванко и н.атанасов имаме бан защото сме /аборигени/ /примитиви/
/неандерталци/ и от тогава с диан сме в траур тагуваме много аиде сега отиваи при тях дружно дани изкоментирате желаем ви здраве и щастие
няма да казвам каде съм си турил траурна лентичка