Фотогалерия на САО
Публикувано: 03 June 2008 - 09:39 PM
Би ли ми обяснил защо ходи до Тюркмения като можеше да отидеш до МАРТЕНБГ И ДА НАСНИМАШ СЪЩАТА ПОМИЯ!
ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ВЪОБЩЕ??????????
Публикувано: 03 June 2008 - 10:08 PM
но не си от моя кръг познати!
Публикувано: 04 June 2008 - 04:41 PM
Цитат
Би ли ми обяснил защо ходи до Тюркмения като можеше да отидеш до МАРТЕНБГ И ДА НАСНИМАШ СЪЩАТА ПОМИЯ!
Мастии не мастии, ама породни от Туркмения B) Оттук нататък това да Вие еталона за "Породност.
И ще те помоля: Кучета при Дунав берега изглеждат значително по-добре и по -породни - Алабаи :'( ;D ;D, бъди обективен :rolleyes:
Публикувано: 04 June 2008 - 08:47 PM
И от къде разбра,че са породни???????????????????????????????????????
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо?????Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство :blink:
Поддържам мнението на Реметалк във всичко написано!
Публикувано: 05 June 2008 - 04:05 PM
Цитат
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо?????Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство :blink:
Човек когато неще(да се учи) и проумее фактите и 200години да се занимава все тая!Написаното за циганията,просто не ти прави чест!Тънките и недоразвити муцуни,(както ги наричаш)са на кучета на година и половина!Някъде да видя провисналост,влажност и т.н.В тези кучета има изключителен заряд!Видяхме го с очичките си!Въпреки,че беше почти 50градуса!Дали БГ.разведението,ще издържи на тази жега?
Покажи това 7-8 поколение колко е добро.Защо досега не сме го видяли?
п.с.Покани ли сме г-жа Фарида Болкунова в БГ.тъй,че ако искате може да се направи семинар и да се види поголовието в БГ.Нека тя ни просветли.Или може би не е капацитет за вас?
Публикувано: 05 June 2008 - 04:07 PM
Публикувано: 05 June 2008 - 04:10 PM
Публикувано: 05 June 2008 - 04:12 PM
Публикувано: 05 June 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 05 June 2008 - 08:12 PM
Цитат
Публикувано: 05 June 2008 - 08:23 PM
Цитат
Публикувано: 06 June 2008 - 04:56 PM
Цитат
Щото не разбирате истинският Туркменски Алабай, след като се разбра, че съществува според свидетелски показания расте до 4-5 година, като тогава главата му става като "казан" и едва след това може да се каже, че физическият му разстеж е завършил. B) Следват 1-2 години за оформяне на характера и получаваме перфектното куче от породата :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 06 June 2008 - 06:41 PM
много интересни ку4ета сте показали от туркмения . Да си там сигурно е голям опит браво
:palec:
Но не сьм асьгласен че в Бьлгария няма такива ку4ета,които 4исто екстериорно са 1 кам 1 с тези от снимките.Има няколко които сам виждал произведени у нас наи ве4е слу4аино главно от дариновата крьв ,която за сажаление поне което аз знам е по4ти изгубена.. У нас в момента се запложда главно на ку4ета ,които се представят добре на тест или на добре рекламирани такива ,което даде няколко много добре биещи се прилепа нищо общо сас Сао ,поне според мен.Но и много хубави животни се произвеждат ,благодарение на големия мерак на много ку4кари.Ето няколко снимки на произведени в Бг животни които са доста породни поне според мен.
1Това е еталона поне за мен-руско ку4е
2 Арчи -незнам дали е още живо ку4ето снимал сам го преди 2години-производство на Дарин
3 Негови наследници