Фотогалерия на САО
Публикувано: 18 April 2011 - 02:43 PM
Г-Н ГЕОРГИЕВ в тоя форум от такива кучета разбират едва пет шест човека не ги назовавам щот нема смисъл какви отговори очакваш туй са украински мелези с подчертано чувство за хумор не се опитвай да ги преструкторираш в изложбен тип на тигри и други видове и подвидове на породи от извънземен произход

Публикувано: 18 April 2011 - 06:20 PM
айша_86, в 18 April 2011 - 04:18 PM, написа:
аиша,ако проследиш назад малко снимки ще видиш колко интересни резултати дава батир-келлар ..

г-н филипов кои както и каквото иска да разбира от тези кучета... това е каимака на породата доказани че доказани кучета и техни потомци,от там нататък които има очи да гледа,уши да чува и ум да разбира ...аз само ги показвам на снимки

живи и здрави
Публикувано: 18 April 2011 - 09:21 PM
Публикувано: 18 April 2011 - 09:25 PM
Публикувано: 18 April 2011 - 10:43 PM
Айде и аз да пусна нещо великолепно, на което плоди цяла Русия! Мисля че който и да го види все ще го хареса! Днес пътувах с Реваз Ревазич Хамасуридзе, който е един от корифеите в породата и я съди на всички най-високи форуми и каза че прекрасно го познава и е във възторг от визията и характера на това голямо, пъргаво и смело куче.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 April 2011 - 11:02 PM
Този го класирах последен в класът му а той е... клас подрастващи само на шест и половина месеца. Показвам го не защото го харесвам, а защото такова чудо не съм виждал!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 April 2011 - 11:06 PM
А тая ми напълни душата и и дадох ВОВ-а! Много отдавна не сам виждал толкова породна и красива правилна и широка кучка. Не съм успял да я йвата точно отпред за да видите колко е широка. Просто нямам думи! А каква дивергентна глава има - разкошотия! Има проведени седем теста шест победи и хората казват без тест няма да развъждаме!