Фотогалерия на САО
Публикувано: 12 April 2012 - 03:11 PM
Мод
Публикувано: 03 May 2012 - 07:21 AM
Наложи се да го съдя на САСИБ в Русия тия дни и стана победител! Много ръстов и попитах какво е теглото му и собствениците ми отговориха че е 92кг но леко поотслабнал!
Собсвеника е по-висок от мен и пречи да изпъкне кучето, но наистина без да е дебел е много тежък, защото е доста ръстов! Рядко съм виждал толкова голямо куче, а е и подвижен без никаква тромавост! Въобще хареса ми и ме впечатли!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 May 2012 - 09:12 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 May 2012 - 07:25 AM, написа:
Добре де, като ти се е наложило да го съдиш, освен , че е "много ръстов", отбеляза ли, че кучето няма скакателни стави и , че това, освен, че е сериозен екстериорен недостатък е и тежък ползвателен проблем за всяка една порода?
Всъщност, повече от сигурен съм, че си вписал в оценъчния лист този факт, все пак си специалист по тези кучета и имаш око за тези неща!
Като показваш такива именити победители, нека не забравяме колко е важно да се говори за връзката между екстериор и функционалност. Ма какво ли се бутам аз на такива съдии като теб да минавам път!? Да живее далаверката, Стефко!
Публикувано: 04 May 2012 - 08:16 AM
KOKO_ko, в 03 May 2012 - 09:12 AM, написа:
Добре де, като ти се е наложило да го съдиш, освен , че е "много ръстов", отбеляза ли, че кучето няма скакателни стави и , че това, освен, че е сериозен екстериорен недостатък е и тежък ползвателен проблем за всяка една порода?
Да живее далаверката, Стефко!
Хайде де, бат Стефко! Разкажи ни сега като един "учен анатомист" как точно оцени липсващите скакателни стави на този гигант и как точно па и баш на него присъди победата?
Публикувано: 04 May 2012 - 09:26 AM
KOKO_ko, в 04 May 2012 - 08:16 AM, написа:
KOKO_ko, в 03 May 2012 - 09:12 AM, написа:
Да живее далаверката, Стефко!
Хайде де, бат Стефко! Разкажи ни сега като един "учен анатомист" как точно оцени липсващите скакателни стави на този гигант и как точно па и баш на него присъди победата?
Ха! Коко, не знаеш ли, че важното е да е голЕмо и зло бе! И кантара да показва 90+
Публикувано: 04 May 2012 - 10:16 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 May 2012 - 06:21 AM, написа:
Наложи се да го съдя на САСИБ в Русия тия дни и стана победител! Много ръстов и попитах какво е теглото му и собствениците ми отговориха че е 92кг но леко поотслабнал!
Собсвеника е по-висок от мен и пречи да изпъкне кучето, но наистина без да е дебел е много тежък, защото е доста ръстов! Рядко съм виждал толкова голямо куче, а е и подвижен без никаква тромавост! Въобще хареса ми и ме впечатли!
Сигорен съм,че в тоя град в Русия няма да те поканят повече да съдиш САО. Или по новите изисквания ги оценяват по височина и кг.
п.п.Абе нали си взе хонорара:)майната му на другото:)

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 04 May 2012 - 11:02 PM
Metal, в 04 May 2012 - 10:16 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 May 2012 - 06:21 AM, написа:
Сигорен съм,че в тоя град в Русия няма да те поканят повече да съдиш САО. Или по новите изисквания ги оценяват по височина и кг.
п.п.Абе нали си взе хонорара:)майната му на другото:)
Пак изгрухтя от нейде! Беше се потопил някъде в кальоците, където е и мястото на всички свине! Неподготвен, защото това е четвъртата изложба в на която съдийствам в ТОЯ ГРАД и мисля че още дълго ще си сътрудничим с хората там, а и в цяла Русия където ще съдя утре пак! Виждам че с КО-Кошчиците и вие си сътрудничите ! Е това ще ви е ! До тук, във форума и край! Мога да ви поотворя очиците с тези снимки но пък защо ли? Вие сте в първи клас и като гледам всяка година оставате. Жал ми е за вас.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +