dekobo, в May 18 2009, 11:15 PM, написа:
KIARRA79, в May 18 2009, 10:16 PM, написа:
Какво да ти кажа!
Кучето ти е перфектно!

Не виждам кусури така- на снимка!
Не си въобразявай!
Кучето не е дебело,но му давайте да яде колкото му се яде!
То си знае кога му е лимита!
Съвет!- не прекалявайте с лигавенето!
Куче е , радвате му се, но с мярка!
Казвам го не за друго, а защото аз направих една моя девойка лигла и половина!
Вместо да ме пази от хора и животни- тя им се радва!

Тка , че гледайте си кучето, според нормите- и толкоз!
благодаря за ценните съвети!относно въпроса на пит.-кучето е на 4 месеца за килограмите не съм сигурна но на 3 беше 16кг сега не мога да я измеря но е доста по тежка поне 20 -21 кг.а относно лигавенето аз действително много я лигавя но не мога да бъда строга с нея та тя е едно малко бебе за нас.....а между другото тя хапе мен като се разиграе по ръцете и не знам как да я отуча защото последния път ми пусна кръв....относно храненето -3 пъти на ден и аз ако съм почивка и вкъщи стават.........колкото пъти мина покрай нея...ти колко сао отглеждаш?

Качи се на кантара виж колко тежиш, а след това се качи с кучето, от твоите извади общите кг и ще разбереш колко тежи:)
А за хапането не се претесняваи и моя така прави просто си играе но понякога не се осеща и стават ранички. Забелязах също , че като по-прекали и се опитам да го плясна , да не прави така започва да злобей още по-вече. Да ме рамжи , хапе и лае (почва да ми се кара ), почвам да му говоря без да му повишавам тон и става като аганце. Преди това имах источно европейска овчарка и с говоренето се получваше и при него , но не беше толкова див като азиатеца. Незнам дали при теб ще се получи с говорене , но при мен става