Анелия Шанкова- най-титулован хендлер на България
Публикувано: 21 July 2010 - 04:58 PM
Ани, честит рожден ден! Да си здрава, все така усмихната и да си винаги заобиколена от любимите хора и кучета!
Публикувано: 21 July 2010 - 11:11 PM
Честит рожден ден, Ани !!!
да си жива и здрава, все така усмихната и винаги много победи
да си жива и здрава, все така усмихната и винаги много победи
Публикувано: 10 January 2011 - 12:55 PM
Здравейте!
Собственик съм на 5-месечно кане корсо. Предстои ни дебют на изложбения ринг и имаме нужда от сътрудничеството на професионален хендлер. Още в началото на месеца се опитах да осъществя контакт с Ани посредством публикувания в темата e-mail адрес /ani_sport@europe.com /, но до момента не съм получила отговор. Ще бъда безкрайно благодарна, ако някой може да ми предостави информация относно актуалността на посочения e-mail адрес, както и дрги координати за контакт с Анелия.
Собственик съм на 5-месечно кане корсо. Предстои ни дебют на изложбения ринг и имаме нужда от сътрудничеството на професионален хендлер. Още в началото на месеца се опитах да осъществя контакт с Ани посредством публикувания в темата e-mail адрес /ani_sport@europe.com /, но до момента не съм получила отговор. Ще бъда безкрайно благодарна, ако някой може да ми предостави информация относно актуалността на посочения e-mail адрес, както и дрги координати за контакт с Анелия.
Публикувано: 10 January 2011 - 11:54 PM
BESTER, в 10 January 2011 - 11:00 AM, написа:
Здравейте!
Здравейте :)
Преди малко ви написах съобщение във facebook с актуален телефон за връзка :)))))))
Публикувано: 21 July 2011 - 06:43 AM
Честит рожден ден мила Ани!!!
От мен,всичко което искаш, да ти се случи!!!А от Яра,милион целувки!!!
От мен,всичко което искаш, да ти се случи!!!А от Яра,милион целувки!!!
Публикувано: 18 November 2011 - 04:06 PM
Публикувано: 13 December 2011 - 02:46 PM
В рамките на изложбата на 11.12.2011 г. в град София бе проведена демонстрация на младите хендлери от Клуб "Млад водач на куче" при Киноложко сдружение София ръководен от г-н Хлебаров и на тези от Пловдивско киноложко дружество на г-ца Анелия Шанкова. Представянето на всички бе страхотно!
Предоставяме на вашето внимание снимков материал на сайта на Пловдивско киноложко дружество
Предоставяме на вашето внимание снимков материал на сайта на Пловдивско киноложко дружество
Публикувано: 21 July 2012 - 01:51 PM
Честит рожден ден,скъпа Ани!!!
Желая ти от сърце,късмет и много щастливи мигове!!!
Весел празник и поздрави!
Таня и Яра
Желая ти от сърце,късмет и много щастливи мигове!!!
Весел празник и поздрави!
Таня и Яра