Цитат
Аз пък само се шегувкам :P
Ни най малко нямам желание да спамя хубавата тема ама вече взе да ми се :Бляк!: от твоите дълбокомислени изказвания-писания и "шегувкания"
Ако действително не можеш да се справиш сам със собственото си куче до толкова елементарно- да се движи в ринга и застава в стойка по добре изобщо не си прави труда да ходиш-водиш по изложби себе си и куч! :OK:
А ако искаш някой да ти изкара кучето безплатно-Няма проблем!Аз ще ти го изведа,ама кажи каква порода е че това е въпрос с повишена трудност ;D ^_^Е не съм профи хендлер, ама за тройка кюфтенца с гарнитура ти какво очакваш ;D :P
Сега вече сериозно и край на спама.Главните виновници моето куче да се държи подобаващо в ринга са двама Анелия е единия човек другия умишлено не споменавам все пак темата е за Аничка,а тя наистина се потруди много,адски много и продължава да се труди за да е с това рингово поведение-всички които са имали пряк контакт с моето малко куче имат представа за какъв непоправим дивак става въпрос а този труд и отделено време Ани ми ги подарява а не продава така че мирясайте най накрая с тия пари :rolleyes:
За това че някой не е подбрал точните и правилни думи да изкаже хвалебствия по неин адрес не беше длъжно темата да се продължи в тоя грешен ред на спам и като познавам човека писал тези неща които станаха повод за този спам, той винаги се опитва да пише нещо хубаво-и наистина го прави от най добри чуства ама пусто се потвърждава израза"Едно го мислих па то друго стана"та така и с неговите писания :blink:
Апропо правописната грешка в думата ТренИор е допусната от бързане и уточнявам не от бързане за изложбения ринг а за Основното и най важно занимание на Анелия а имено поредната тренировка на нейния шампионски отбор дечица по спортна гимнастика!Сори че пак споменавам шампиони ама не мога да си кривя душата както при хобито с което се занимава-хендлерството, Анелия помага до голяма степен на кучетата да станат шампиони"моето куче е пример" така е и в живота с основното си занимание тренирането на деца Анелия постига същите зашеметяващи успехи!
Само да вметна едно малко уточнение- при мен гусин филоложки професоре думата ТренИор се пише така просто щот имам липса на съответната буква ермалък-клавиатурата ми е немска ;D :P B)
ИИииии да знаеш че ако искаш да се възползваш от моята безплатна"почти" оферта, понеже цената която предлагаш е обидно ниска дори и за човек който не е профи ти предлагам да почерпиш с тройка кебапчета в ресторанта При Орлите така може и да се замисля над изказаното в по предните страници уникално предложение! ;D
На Ани желая още по големи успехи за напред както в хендлерството така и тренИорската кариера която гради! :->)
МОЛЯ за нападки и заяждания към моята скромна особа да се възползвате от любезно предоставената ви опция-Лични съобщения!!!
Благодаря за отделеното внимание!