Dog.bg Форуми : Моля, модове, помогнете на Рая!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Моля, модове, помогнете на Рая!

#1 Потребителят е офлайн   DiJana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 April 2008 - 11:00 AM

Започвам като нова тема, тъй като вече писах на двама мода в личната им поща, но само bushkata ми отговори. Тя винаги е много внимателна, но няма как да помогне. Та ако някой, КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ, прочете посланието ми, моля да направи нещо. Рая и Айс са разделени вече доста време. Всички страдат за изгубените си кученца, но някои са по-чувствителни и при тях мъката е в пъти по-мъчителна. Моля ви, в началната страница на dog.bg, вместо обявата за намерения вече Аргус, сложете обявата на изгубеното хъски Айс. Така ще се прочете от повече хора с други породи кучета и по-голяма възможности за откриване на Айс. Моля ви, не бързайте да преместите молбата ми към някой от подфорумите, освен ако някой от вас може да помогне. Повярвайте ми, Рая има нужда от помощ и дано не ми се разсърди, че пиша без да я уведомя. Не я познавам лично, но болката й по изгубения Айс всеки път ме потриса! МОЛЯ ВИ, МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ!!!

#2 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 April 2008 - 11:14 AM

DiJana

Рая дали епускала обявата за Айс в За животните с любов и Животните представят

може да прати там
аз съм сложила обявата на Айс ето тук
Айс

#3 Потребителят е офлайн   Raya_Tsvetkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 April 2008 - 11:44 AM

Благодаря Ви, Дияна, Анук, невероятни сте...нямам думи....немога да повярвам, че правите това за мен и Айс...
пускала съм обяви на всички възможни места, благодарение на Дияна имахме обява и в ТВ, (за което ще съм и вечно благодарна).
Днес стават точно 3 месеца откакто Айс изчезна  :'( ,незнам какво щях да правя без всички вас, които толкова ме подкрепяте и помагате....
За пореден път - БЛАГОДАРЯ ВИ!

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни