Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 10 June 2008 - 11:05 PM
Цитат
Никъде не фигурираш по изложбите!!!!!!!!!!
А и темата е Туркмен Алабай-кой се интересува от кавказци?????
Каталозите от Пловдивските Цаципи :->)
Мадлена на теб ли да се доказвам :huh:Факт,че издаваш родословия на доказани мелези с кавказки и бокове.Доказателства ще има за това,което пиша,само да не се изтрият пак и когато му дойде времето,а то наближава.Само на Тато му беше 30год мандата :'(
Публикувано: 10 June 2008 - 11:11 PM
Важна е истината-всички болни,недъгави и увредени са при теб!
В частния ми клуб непородни кучета-няма!!!!Престиж на всеки един от нас е да фигурира в Племенната книга на България-твое куче,там няма!!!
И не забравяй,че когато Атила/която ми е дъщеря/се е заплождала с Токмед,аз съм ги гледала и брала круши в двора :yahoo:
Публикувано: 10 June 2008 - 11:16 PM
Чак на мен ми стана интересно,публикувайте едно......нали все аз съм ги писала??????Къде са????Давай!!!!!
За 15 години едно не искарахте.....На хората вече им стана безинтересно :->)
Публикувано: 10 June 2008 - 11:46 PM
Публикувано: 10 June 2008 - 11:48 PM
Еми,че пробвай ме де......Пак ли да обяснявам ,че за 15години никой не искара такова,колко още да те подканям,хайде де...скенер ли няма господаря ти или няма какво да постнете....
Кога си идвала при мен да видиш какво имам
Кучета без родословия,какво да гледам???? ;DИма стандарт,породност.....,като не можеш да го докажеш???
Майка съм на вече около 50 кученца...яко съм в породата,не знам кой ще ме стигне за тия години
Публикувано: 11 June 2008 - 06:16 AM
Цитат
Кучката донесла чисто човешка радост на толкова много хора ,наблюдаващия по ринговете и в "дворовете " си
Заслужен ШАМПИОН на България,участваща на всяка една изложба,събрала всички необходими оценки за сертификат,доказана в разплод и заслужаваща внимание!!!!!Проследен произход ,описан,и предците в родословието и ,когато са съществували Кирето и Петьо са мислили да продават зайци на животинския пазар ;D
м. и б. на Султана са Атила и Токмед,съответно/Айк и Айза/,/Атила и Ирма/-оттам отиваме на прапрадеди като
Бахор-не желае представяне,Ера-на Веско,Ким-на В.Шиваров,Басар-на О.Мелниченко,Нокот-на Д.Крумов!!!!
В тези години около 94,95 сте си играли с п....ки,а И.Бозаджиев е взел първото си куче от Ефти-после продал...
Публикувано: 11 June 2008 - 04:50 PM
Да не стане, като с експерта Бушняк и тя обикаля дворовете ама накрая я отсвириха по "севилски" ;D ;D на стадиОНО :rolleyes:
Лапай хонорара и трай ;D
Сигур и с този екперт ще е тъй :P :P :o ;D? Да внимавате ей, да не хвърляте пари по Турменският вятър :rolleyes: :rolleyes: от България :P
В цял свят важат едни правила, само вие Българите си правите, кво си знаете.
ПО АЛАБАЙСКИ ИЛИ АЗИАТСКИ модел;D знам ли ;D
Да, продават се дисплазийни кучета, ама се продават и такива от криптохори ;D :o
Кой е по лошият бе ;D :o ставчо или топчо ;D едните са същите боклуци като другите ;D
Публикувано: 11 June 2008 - 09:02 PM
Цитат
Шеръдски разбойнико, фактите са повече от достатъчно, но досега, а предполагам и завинаги ще са си голи, :yahoo:С тънкия си горски нюх усещам че ви се щат доказателства за нередности, неуредици и измами. Няма такива щото хипотетично, ако има измамени те не искат да са дупките в кавала ......B) ;),
;D ;Dето бе и други чакат
Цитат
Чак на мен ми стана интересно,публикувайте едно......нали все аз съм ги писала???Къде са?Давай!!!!!
За 15 години едно не искарахте.....На хората вече им стана безинтересно
Цитат
Публикувано: 12 June 2008 - 08:23 PM
Публикувано: 12 June 2008 - 08:51 PM
Цитат
Разбойнико, мисля че ти трябва да разбираш от брадви B) :o На тия брадвите са им тъпи и работят "из" засада.
Измами :o ;D ;) :P има. ТОВА е ФАКТОДЕМОКРАЦИЯ. :P
Цитат
Успех все пак B)
Публикувано: 12 June 2008 - 08:51 PM
Цитат
Публикувано: 12 June 2008 - 08:59 PM
Цитат
Цитат
Разбойнико, мисля че ти трябва да разбираш от брадви B) :o На тия брадвите са им тъпи и работят "из" засада.
Измами :o ;D ;) :P има. ТОВА е ФАКТОДЕМОКРАЦИЯ. :P
Цитат
Успех все пак B)
Публикувано: 12 June 2008 - 09:24 PM
Цитат
Цитат