Цитат
Кучета и стопаните им
Публикувано: 12 April 2008 - 05:45 PM
това са чистопородни лисици г-н разбирач.А томенторчо да се научи да пише правилно :yahoo:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 12 April 2008 - 08:28 PM
Цитат
а защо не кажеш тогава ,г-н разбирач защо не платихте кучката на човека от куртово ,и после пишеш ,че това е от там другото от незнам от каде.и когато аз ходех по изложби и показвах какво имам теб не те виждах никаде.
Вие двамата,що не спорите и се карате на лични?Хайде това да ви е за последно,качвайте снимки и без хапане,давене и убиди. :sedni!: :sedni!: :stop: :stop: :kuchence:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 12 April 2008 - 08:33 PM
Цитат
Цитат
а защо не кажеш тогава ,г-н разбирач защо не платихте кучката на човека от куртово ,и после пишеш ,че това е от там другото от незнам от каде.и когато аз ходех по изложби и показвах какво имам теб не те виждах никаде.
Вие двамата,що не спорите и се карате на лични?Хайде това да ви е за последно,качвайте снимки и без хапане,давене и убиди. :sedni!: :sedni!: :stop: :stop: :kuchence:
Тои хапливия иска да хапе,но явно неможе да се стигне отзад. ;D ;D ;D
Публикувано: 12 April 2008 - 09:31 PM
Цитат
ми защо като ги разбираш много добрич те смениха.или даги попитаме тях :sos: :P
Това какво общо има с разбирането.Всеки регионален клуб може да си смени председателя,председателя да не е закован за председателското място,комунизма отмина B). Откакто Балчев беше председател,се смениха още двама председатели,така че не търси под вола теле :huh:
Публикувано: 14 April 2008 - 09:40 AM
;D ;D
Прикачени файлове
-
Photo-0081.jpg (138.79K)
Брой сваляния: 467
Публикувано: 14 April 2008 - 04:16 PM
Цитат
Цитат
много са си готини кучетата.не знам ти защо твърфиш нещо друго.покажи ни по-добри де щом толкова знаеш ;DЧАКАМЕ
За кого се отнася това ? За мен ли ?
не бе.отнася се за ХАПЛЬОТО.извинявай мурат :huh:

on the road of life,there are passengers and there are drivers

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +