Ех,аз нали съм си свикнала да се изразявам все във множествено число та съм ви оставила с грешно впечатление ;D .... Котьо-Пумба не е в нас,остана в моята приятелка тя ще си го гледка.Казвам нашия понеже си го чувствам като свое котенце даже имах честта да спи с мен и да ми мърка спейки цяла нощ на главата ми ;D Снощи го къпахме,сушихме играхме и тъй :wub: ... много обичан котак е,тя даже повече го глези сигурно отколкото ако беше в нас.Пък и съседче ми е ... виждам го всеки ден.
Аз до скоро я подигравах,че е срамота има огромна къща с много добре обезопасен двор и й казвам "Ейй Теди мъъ,я колко е широко тук и пусто я си вземи някоя животинка да ти прави компания" и тя " ооо не,не не мога да се справя да я гледам както трябва" (а тя е заклет фен на бултериера) и ей оп изневиделица се появява Пумба върху главата и скачайки от едно дърво във съседния двор.
Имаме съмнения,че е стрелян :huh: защото имаше гадна рана на едно краче (вече напълно заздравяла) точно като от съчма или де да знам и аз ... а пък е много кротък за сметка на това,личеше,че е гледан преди това ...
---------------------------------------------------------------
Инак много ви благодаря за пожеланията,вярвам,че ще бъде така както казвате и ще се радват дълги години с новата си стопанка ... А относно мен все още ме е шубе за мърканче вкъщи,а съм луда по персийките бе хорааа (не,че не бих си осиновила и някое безпородно) толкова ми се иска,ама не ми стиска,че ще се справя
Моята мечта от котешкия вид е това :'(